Begeleid wonen in een rustige woonwijk
Vrijheidslaan 119-121

Wonen

Vandaag ga je gezellig wandelen door Nijkerk met je huisgenoten. Jullie stoppen onderweg bij een leuk cafeetje. Het is lekker warm binnen. Je bestelt een heerlijke kop chocomelk. Na de stop wandelen jullie weer richting huis. In de gezamenlijke woonkamer luister je nog even muziek voordat het eten klaar is. De begeleider roept, dat betekent dat je aan tafel mag. Eet smakelijk!

In het kort

De woningen aan de Vrijheidslaan 119-121 zijn voor mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn in totaal 8 bewoners. De begeleiding is 24 uur per dag beschikbaar. De begeleiding zorgt voor structuur, duidelijkheid en een veilige leefomgeving.

Adres en contact
Vrijheidslaan 119-121
3861 JG Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden

Wonen in een villa

De woningen zijn ruim opgezet. Er is een gezamenlijke woonkamer met keuken. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. De badkamers worden gedeeld. 

Omgeving

De woningen staan in een rustige woonwijk in Nijkerk. In deze wijk wonen mensen met en mensen zonder een verstandelijke beperking als buren naast elkaar.

Het centrum van de wijk met winkels en cafetaria's is dichtbij. Het centrum van Nijkerk is ongeveer 10 minuten fietsen. In de buurt zijn dagbestedingen en werkgelegenheid.

Het station van Nijkerk ligt aan de rand van het centrum en is ook goed te bereiken op de fiets. De treinen gaan richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie? 

De villa is geschikt voor volwassenen met een verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op