Adres en contact
Waakhoogte 33 t/m/ 67
8322 BT Urk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen op Urk
Waakhoogte 33 t/m 67

Wonen

Het is weer weekend. Je gaat leuke dingen doen. Vanmiddag komt je familie op bezoek. Je gaat daarom eerst nog langs de supermarkt voor een lekker taartje. De koffie en de thee heb je al in huis. Je verwelkomt je familie in je eigen woonkamer. Na een gezellige middag gaat je familie naar huis. Maar de gezelligheid is voor jou nog niet voorbij. Want vanavond ga je lekker dineren met alle bewoners van de etage. Je kijkt er nu al naar uit.

In het kort

Aan de Waakhoogte op Urk staat appartementencomplex ‘De Parelhof’. De Parelhof is een ouderinitiatief. In het complex wonen 17 mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn 3 leefgroepen met ieder een eigen doelgroep. De ene groep is zelfstandiger dan de ander. Per bewoners kijken we welke groep het beste past.

De Parelhof

De Parelhof heeft 3 etages. Elk eenpersoons appartement heeft een woonkamer met keuken, slaapkamer en een badkamer. Naast de appartementen zijn er ook gezamenlijke ruimtes. Op elke etage bevindt zich een algemene woonkamer met keuken. De 2 kantoren met een slaapkamer zijn voor de begeleiding. 

Omgeving

Op Urk is het prachtig wonen. De gemeente ligt aan het IJsselmeer en heeft een mooie haven. Het complex staat midden in een woonwijk aan de rand van Urk. Op loopafstand bevindt zich een winkelcentrum met winkels en cafetaria’s.

Verder ligt het appartementencomplex in een groene omgeving. Voor uitgebreide wandelingen is het Urkerbos geschikt. Dit bos grenst aan het IJsselmeer en is vanaf de woning ongeveer 5 minuten fietsen. 

Voor wie?

Het appartementencomplex is voor mensen met een verstandelijke beperking. De begeleiding op de begane grond besteedt veel aandacht aan gezelligheid en huiselijkheid. Op de 1e etage focust de begeleiding meer op structuur en op de 2e en 3e etage staat zelfstandigheid centraal.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op