Adres en contact
Waarderhout 20
6718 GK Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Waarderhout 20
Waarderhout

Wakker worden met een heerlijk zonnetje. Wie wil dat nou niet? Je springt je bed uit en gaat naar de gezamenlijke woonkamer. Daar staat het ontbijt al op tafel. Je huisgenoten druppelen binnen en gaan aan tafel zitten. Als iedereen er is, begin je aan een heerlijk ontbijt. De koffie wordt al gezet. Vandaag is het een gewone werkdag, maar vanavond staat er iets leuks op de planning. Een filmavond! Je kijkt er nu al naar uit. Eerst op naar je werk.

In het kort

Aan de Waarderhout 18-20 in Ede wonen (jong)volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De locatie bestaat uit twee huizen. In elk huis wonen acht bewoners. Er is 24 uur per dag ondersteuning. De ondersteuning richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden, het aanleren van waarden en normen en het omgaan met anderen. Iedere bewoner heeft een eigen ontwikkelingsplan met daarin doelen. Hierbij worden ze gestimuleerd om de grenzen te ontdekken. De bewoners gaan overdag naar school, stage of werk.

De woning

De woning bestaat uit twee rijtjeshuizen die verbonden zijn door een tussendeur. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Daarnaast bevinden zich in ieder huis twee badkamers en een gezamenlijke woonkamer met open keuken. Elke woning heeft een tuin met een eigen schuur.

Mindervaliden kunnen gebruik maken van de slaapkamers op de begane grond. De woningen zijn verder niet aangepast voor rolstoelgebruikers.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op