Adres en contact
Watertoren 10
3853 HT Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Watertoren 10
Watertoren

Vers gebakken brood uit onze eigen bakkerij. Groenten en fruitsoorten die net geleverd zijn. Heerlijke vleeswaren en een ruime keus aan zuivelproducten. Bij Parkwinkel Attent vind je wat jij nodig hebt. De klant is koning en wij staan elke dag met een grote glimlach voor je klaar.

In het kort

Aan de Watertoren 8-12 zit Parkwinkel Attent. Deze parkwinkel staat op het woonzorgpark in Ermelo. In de supermarkt werken mensen met een verstandelijke beperking. De werkzaamheden bestaan onder andere uit vakken vullen, helpen in de kantine, schoonmaken, klanten de weg wijzen, broodjes afbakken en boodschappen bezorgen. Daarbij werken wij veel samen in een team.

De parkwinkel

Bijna alles wat je nodig hebt, kun je vinden bij Parkwinkel Attent. Verse groenten, fruit, vlees en zuivel. Ook hebben wij een eigen bakkersafdeling waar wij vers brood en banketproducten verkopen. Bezoekers kunnen lopend, met de fiets of met de auto komen. Er is parkeergelegenheid bij de parkwinkel. Daarnaast hebben wij een bezorgservice.

Omgeving

De parkwinkel staat midden in het woonzorgpark in Ermelo. Op dit woonzorgpark zijn woningen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook heeft het park een kinderboerderij, een sportveld, een zwembad, een kerk, een cafetaria en een medische dienst. Het centrum van Ermelo is op de fiets te bereiken in 10 minuten. Ook is de stad Harderwijk goed te bereiken met de fiets en sta je binnen 15 minuten in het centrum. Verder ligt het woonzorgpark dichtbij de Veluwse bossen en het Veluwemeer met mooie stranden.

Voor wie?

In de parkwinkel is iedereen welkom voor de dagelijkse boodschappen. Bij ons werken mensen met een verstandelijke beperking. Ons personeel heeft een hart voor de klant en vindt het leuk om met hen in contact te zijn.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op