Adres en contact
Werfstraat 19
1771 BE Wieringerwerf
Contact opnemen Direct aanmelden

Werfstraat 19
Werfstraat

De geur van gebakken vlees in je neus. Bij de barbecue staat je begeleider met een vleestang in zijn hand. Al je vrienden uit de straat, je broer en je ouders zijn er ook bij vandaag. Snel wat te drinken pakken. Je loopt naar de tafel en krijg een plastic glas met cola. Je broer vraagt: “Wat is het zonnig hè?” daar ben jij het zeker mee eens! Jullie hebben een mooie dag met de buurtbarbecue. Gelukkig heb je je zonnebril op, dat is ook wel nodig. Je loopt naar de barbecue en vraagt om een sateetje. Als je terug bent bij je ouders neem je een hap: mmm, lekker zeg! En wat een gezellig feestje is dit. Je voelt je echt thuis hier bij de Werfstraat!

In het kort

In deze twee-onder-een-kap woningen met één gedeelde ruime achtertuin wonen zeven mensen met een matige tot lichte verstandelijke beperking. Er is in totaal plek voor negen mensen. Op de Werfstraat is altijd begeleiding, ook is in Wieringerwerf genoeg te doen. Daarnaast organiseren wij in de tuin elk jaar een barbecue voor bewoners, familie en begeleiders.

De woning / het gebouw

De Werfstraat bestaat uit drie twee-onder-een-kapwoningen, in een leuke nieuwbouwwijk in Wieringerwerf. De drie zonnige achtertuinen zijn samengevoegd tot één grote tuin. Ook zijn de nummers 19 en 21 aan elkaar verbonden.

De omgeving

In Wieringerwerf is veel te doen. Zo is er een zwembad, sportschool, winkelstraat met allerlei winkels, maar zijn er ook gezellige cafés en restaurants. Elk jaar organiseert Wieringerwerf verschillende activiteiten, waar de Werfstraat natuurlijk ook bij is! Voorbeelden van activiteiten zijn de avondvierdaagse, Wieringerwerf op Wielen en de kermis.

Voor wie

De mensen die hier nu wonen zijn tussen de 27 en 49 jaar. De bewoners zijn verschillend in hun beperking(en). Veel bewoners hebben naast een matige tot lichte verstandelijke beperking ook een lichamelijke beperking. Zij hebben zorg nodig. Per woning hebben wij plaats voor vier mensen. Op dit moment hebben wij twee open plekken. Er wonen drie vrouwen en zeven mannen aan de Werfstraat 19-21-23.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op