Werk en dagbesteding Amerhorst
Zandbergenlaan 44

Werk of dagbesteding

Zorgen voor de medemens. Dat is iets wat jij heel belangrijk vindt. Daarom ga jij altijd met met veel plezier naar je werk. Elke dag doe je allerlei klussen. Samen met je team zorg jij ervoor dat elke oudere krijgt wat hij of  zij nodig heeft.

In het kort

De Amerhorst, een woonzorgcomplex voor ouderen aan de Zandbergenlaan 44, is  ook een werk- en dagbestedingslocatie voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking en voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Je gaat ouderen helpen in het huishouden. Zij zijn daar enorm blij mee en ook ons doe je er een groot plezier mee.

De begeleiding helpt je bij je persoonlijke doelen en het aanleren van werknemersvaardigheden. Ook kun je een werktraining volgen waarmee je certificaten kunt behalen.

Adres en contact
Zandbergenlaan 44
3817 GP Amersfoort
Contact opnemen Direct aanmelden

Het gebouw

De Amerhorst is gevestigd in Amersfoort in een groene omgeving. Het is een wooncomplex met 83 appartementen en 3 huiskamers voor bewoners met (lichte) dementie. Vanuit ons eigen kantoor verzorgen wij allerlei taken binnen het wooncomplex. 

Omgeving

In de buurt zijn veel grote parken waar je heerlijk kunt wandelen. Het mooie historische centrum van Amersfoort heeft winkels, restaurants en cafetaria’s. Vanaf het station is het ongeveer een half uur lopen naar De Amerhorst. Je kunt ook met het openbaar vervoer reizen.

Afwas en eten rondbrengen

Je kunt hier de afwas doen, en eten en schone was rondbrengen. Ook help je mee met de wandelclub. Per dag werken er zo'n 8 collega's.

Voor wie?

Bij De Amerhorst werken mensen met een verstandelijke beperking. Ze krijgen begeleiding bij het arbeidsproces.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op