Werken op de Eikenhorst
Geeuwenbrug (Drenthe)

Werk of dagbesteding Wonen

We zijn op zoek naar hele betrokken en gemotiveerde collega’s voor de Eikenhorst. Je hebt tenminste een zorgopleiding op MBO 3 niveau. Bijvoorbeeld: MMZ, SPW, of Begeleider specifieke doelgroepen. Je staat stevig in je schoenen en waardeert de relatie die je hebt met de bewoner. Ook kun je als geen ander de bewoners motiveren om wat te ondernemen, wat van de dag te maken en aan het werk te gaan.

Adres en contact
Eikenhorst 1-3-5
7985 NP Geeuwenbrug
06 - 12 09 05 64 Solliciteren: bel mij

Werken op de Eikenhorst

  • Jij bent als begeleider aan zet als het gaat om de uitvoering van het zorgplan. Je bent een prettige persoonlijkheid die stevig in zijn of haar schoenen gaat, en kan op empathie vanuit de bewoner rekenen. Je werkt vanuit de de individuele begeleidingsrelatie en op sommige momenten werk je met de groep als geheel.

  • Je voert als persoonlijk begeleider regie op het zorgplan van de bewoner. Ook werk je mee in de begeleiding en je hebt een aanvullend takenpakket. Je bent iemand die heel goed de grote lijn kan bewaken.

  • Je biedt 's nachts zorg aan cliënten met lichte verstandelijke beperking. Je zorgt voor een zo goed mogelijke nachtrust hebben. Nachtzorg wordt door een eigen team uitgevoerd, je werkt altijd samen met een collega.

  • Het is belangrijk dat onze cliënten 's avonds en in het weekend actief kunnen zijn en kunnen sporten. Jij weet hoe je hen in beweging krijgt en plezier laat hebben. Je doet in dit in nauwe samenwerking met je collega's in je team.

Solliciteren

We vinden het belangrijk om te starten met persoonlijk contact. Dat kan door met elkaar bellen of elkaar te ontmoeten op de Eikenhorst. Laat je telefoonnummer achter en wij bellen jou om telefonisch kennis te maken. 

Wil je meer weten over werken op de Eikenhorst? Neem dan contact op met onze recruiter Pamela de Man, 06 - 12 80 44 09.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op