Adres en contact
Windlaan/Zonnelaan 13-15/1
2201 ZW Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Deeltijdopvang voor kinderen en jongeren in Noordwijk
Windlaan 13-15/Zonnelaan 1

Wonen

Het is weer tijd om te komen logeren op het woonzorgpark. Je hebt er zin in, want deze week vieren jullie Sinterklaas. Samen met de begeleiding doen jullie de boodschappen om ’s middags pannenkoeken te bakken. Lekker! ’s Avonds is het tijd voor cadeautjes. Wat zou de Sint voor jou uitgezocht hebben? Dat wordt een gezellige avond.

In het kort

Windlaan 13-15 en Zonnelaan 1 vormen samen een groot complex. Kinderen en jongeren kunnen hier terecht voor deeltijdzorg: logeren, dagopvang en 24-uursopvang tijdens schoolvakanties. Kinderen leren hier basisvaardigheden voor persoonlijke verzorging, zelfredzaamheid en sociale contacten. Daarnaast leren we hen huishoudelijke vaardigheden aan.

De woning

Zonnelaan 1 en Windlaan 15 vind je op de begane grond van het complex. Windlaan 14 is op de 1e verdieping. 

Alle locaties hebben een gezellige woonkamer met keuken, waar je lekker kunt spelen of samen eten. Elk kind heeft een eigen slaapkamer. Op Zonnelaan 1 zijn de kamers aangepast aan  kinderen/jongeren met een meervoudige beperking. Er zijn gezamenlijke badkamers en toiletten.

Aan de voor- en achterzijde van het gebouw is een tuin. Alle woningen zijn gesloten:  kinderen en jongeren kunnen niet zelfstandig naar buiten.

Behandelmethode

Wij begeleiden de kinderen en jongeren volgens de behandelmethode INVRA/Op Eigen Benen. Hiermee maken we hen zoveel mogelijk bewust van hun mogelijkheden. Zo leren zij zelfstandiger te worden.

Omgeving

De woningen liggen aan een weg waar veel drukte is. Het pand staat naast een buitenzwembad, vlak bij de ingang naar de Duinzone met onder andere paarden en een kinderboerderij

Woonzorgpark Willem van den Bergh

Op het woonzorgpark Willem van den Bergh zijn veel woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, fysiotherpeut en logopedist.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Daginvulling

De kinderen gaan overdag naar school, dagverblijf of dagbesteding. Snoezelen, knutselen of gymmen: op het park zijn de mogelijkheden eindeloos.

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk.

Interesse in onze parttime opvang?

Windlaan 13-15 en Zonnelaan 1 zijn locaties voor kinderen en jongeren met een leeftijd tot en met 23 jaar. Zij hebben een lichte, matige of (zeer) ernstige verstandelijke beperking.

Wil je bij ons komen logeren of gebruikmaken van de opvang, dan kun je altijd contact opnemen.

Adres en contact

Windlaan 13/Zonnelaan 12201 ZV
Noordwijk
windlaan.13@sheerenloo.nl
088 - 036 32 78

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op