Winkel Uit de Kunst
Druten

Werk of dagbesteding Winkel

In cadeauwinkel Uit de Kunst werken mensen met een beperking. Ze leren producten te verkopen, klanten te woord te staan en bestellingen aan te nemen. Het geeft hen de kans om nieuwe dingen te leren en te integreren in de maatschappij.

In het kort

Cadeauwinkel Uit de Kunst heeft een ruim assortiment originele handgemaakte producten, zoals producten van keramiek, kaarsen, schilderijen, kaarten en nog veel meer. Klanten kunnen cadeaupakketten laten samenstellen met producten uit de winkel. Ook kun je bij Cadeauwinkel Uit de Kunst terecht voor een cadeaubon of een kunstuitleenabonnement. Veel mensen uit Druten en omgeving komen hier om handgemaakte spullen te kopen en voor een gezellig praatje.

Adres en contact
Hogestraat 53b
6651 BH Druten
088 - 037 41 03 Stuur een mail

Werken in een winkel

Omgeving

Cadeauwinkel Uit de Kunst ligt midden in het centrum van Druten.

Bereikbaarheid

In het centrum van Druten zijn bushaltes met bussen naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Ook zijn er voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Wil jij werken in een winkel?

Als je in een winkel werkt, is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent en goed kunt samenwerken. Je doet er van alles. Zo help je klanten in de winkel en aan de telefoon en neem je hun bestellingen aan. Ook bedien je de kassa en pak je cadeautjes in. De kasten in de winkel houd je netjes schoon. En heb je even geen werkzaamheden in de winkel, dan maak je mooie spullen voor de verkoop. Natuurlijk hoef je niet alles meteen te kunnen. Je krijgt ondersteuning en je staat er dus niet alleen voor in de winkel. Je werkt altijd samen met collega’s. Vind je dit allemaal leuk, dan is cadeauwinkel Uit de Kunst een mooie plek voor jou. Neem gerust contact met ons op!

Openingstijden

Maandag 13.00-17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag 10.00-17.00 uur

Bekijk foto's van Winkel Uit de Kunst

Contact en openingstijden

Hogestraat 53b,
6651 BH Druten
088 – 037 41 03
E-mail: winkel.uit-de-kunst@sheerenloo.nl
volg ons op Facebook

Openingstijden

  • ma van 13.00 - 17.00 uur 
  • di, wo, do, vr en za van 10.00 - 17.00 uur
Neem contact op