Adres en contact
Wintertuinlaan 3-5
2201 ZS Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een groepswoning in Noordwijk
Wintertuinlaan 3-5

Wonen

Lekker naar buiten, daar heb je zin in vandaag. Sterker nog, je staat te popelen om een flink stuk te wandelen. Het is een mooie winterdag, koud maar zonnig. “Waar ga je heen?” vraagt je begeleider. “Ik wil graag naar buiten! Wandelen.” Dus pakt je je schoenen, je jas en vraagt aan je begeleider of hij meegaat. Voor je het weet lopen jullie door de prachtige duinen, en geniet je van het uitzicht naar zee. De wind blaast door je haren, je rilt even en trekt je sjaal wat verder naar boven. Dan breekt de zon door en schijnt in je gezicht. Wat is het toch heerlijk om buiten te zijn. En straks lekker thuis bijkomen met een warme chocomel met slagroom.

In het kort

Op de Wintertuin 3-5 wonen volwassenen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Je leert hoe je kunt meehelpen in het huishouden en hoe je zoveel mogelijk voor jezelf kunt zorgen. We zorgen voor een huiselijke sfeer en organiseren veel activiteiten als groep. In de omgeving kun je heerlijk wandelen. Op het woonzorgpark Willem van den Bergh is genoeg te doen.

Hoe ziet de woning eruit?

Op de begane grond van het huis is een ruime huiskamer met een mooie open keuken en openslaande deuren naar een ruime tuin. De eerste verdieping is bereikbaar met een trap. Daar zijn zes slaapkamers met een eigen badkamer. 

Wat doe je zoal in de omgeving?

De woning ligt op het woonzorgpark Willem van den Bergh. Je kunt hier boodschappen doen, een dagje uit gaan en meedoen aan activiteiten op het terrein. In de omgeving kun je prachtig wandelen of fietsen, dichtbij de duinen. De bewoners van nummer 5 gaan naar dagbesteding, sommige kunnen zelfstandig over het terrein lopen. Eén bewoner heeft dagbesteding aan huis. Daarom is er ook begeleiding overdag.

Het woonzorgpark Willem van den Bergh is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er stopt een bus voor de ingang van het terrein. Deze heeft aansluiting met Leiden en Den Haag.

De buurt

Aan de voorkant van het huis ligt een van de ’hoofdwegen’ van de wijk, waar het over het algemeen wat drukker en levendiger is. De woning kijkt uit op het sociale centrum en het gezondheidscentrum. Aan de Wintertuinlaan staan meer groepswoningen.

Wat voor mensen wonen hier?

In de Wintertuin 3-5 wonen volwassenen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Soms met psychiatrische problematiek. Op Wintertuinlaan 3 wonen oudere mannen, die nogal op zichzelf zijn. Op nummer 5 zijn de bewoners iets jonger en meer op elkaar gericht.

Wintertuinlaan 3-5

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op