Adres en contact
Wintertuinplein 19
2201 ZT Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Wintertuinplein 19
Wintertuinplein

Je favoriete tv-programma is afgelopen en hierdoor raakte je een beetje in paniek. Je wist even niet zo goed wat je moest. Gelukkig is de begeleiding er, want ze gingen bij jou zitten en keken naar wat er gebeurde bij jou, wat je voelde. Hierdoor werd je steeds iets rustiger, en kwam je weer in het moment. Je voelt je altijd ondersteund en krijgt de begeleiding die jij nodig hebt. Zo is tanden poetsen soms nog lastig voor je, maar vind je het ook soms spannend om contacten te leggen, bijvoorbeeld met de buren. Op die momenten is de begeleiding er voor jou om je te helpen.

In het kort

Op het Wintertuinplein in Noordwijkerduin wonen volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, met psychische problemen. Ook vertonen zij soms moeilijk verstaanbaar gedrag. Bij ons leer je zowel dingen op het gebied van werk, als sociaal of met het doen van de dagelijkse dingen. We zorgen ervoor dat jij in een veilige en huiselijke omgeving woont, waar de sfeer zo goed mogelijk is. We proberen daarom vaak dingen samen te doen. Sommige bewoners hebben ook dagbesteding buitenshuis. Er is op de woning een slaapwacht met uitluistersysteem. Wij werken met de Triple C methode.

Hoe zijn de groepswoningen ingedeeld?

Het gebouw van Wintertuinplein 16-17-18-19-20 heeft twee verdiepingen, dit zijn allemaal groepswoningen. Nummers 16, 17 en 20 zijn op de begane grond, waar ook de tuin ligt. De nummers 18 en 19 zijn boven.

Iedereen heeft zijn eigen zit/slaapkamer met een eigen douche en toilet. Alle woningen hebben een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Buiten is een deel waar een lange tafel met banken staat, waar je even kunt zitten of spelen en als je wilt de buren kunt ontmoeten.

De wijk

Het Wintertuinplein is een buurtje aan een doodlopende weg. Er staan drie gebouwen (twee hoog) met in circa 10 groepswoningen. Wintertuinplein 16-17-18-19-20 is één van deze gebouwen.

Wie wonen er op Wintertuinplein 16 t/m 20?

Wintertuinplein 16-17-18-19-20 in Noordwijk is geschikt voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Zij hebben daarnaast psychische en/of gedragsproblemen, en vertonen soms moeilijk verstaanbaar gedrag. Wij behandelen hen met de methode Triple C.

Woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijkerduin

Begeleid wonen met de duinen als je achtertuin, dat kan bij Willem van den Bergh in Noordwijkerduin. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking die zich samen ontwikkelen en waar mogelijk van het leven genieten. En dat kan bij het woonzorgpark; er is behalve wandelen in de duinen nog van alles te doen. Zoals slenteren door de Willemstuin, een bezoekje nemen aan de kinderboerderij of de manege en genieten van de snoezelruimte. Er zijn diverse dagbestedingsmogelijkheden. Tot slot is er een lunchcafé waar je je dag met elkaar kunt bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op