Woon- en Talentencentrum Leeuwarden
Sixmastraat 68

Wonen Werk of dagbesteding Behandelen Hulp thuis

Bij Wooncentrum Leeuwarden kun je wonen en werken in de gezellige Friese hoofdstad.

In het kort

Het nieuwe Woon- en Talentencentrum Leeuwarden is gelegen in het dynamische en bruisende centrum nabij winkels en overige voorzieningen. Verspreid over zes woonlagen bevinden zich in totaal 72 appartementen. Iedere woonlaag heeft een gezamenlijke huiskamer voor ontmoetingen. Als je dat wilt, kun je daar ook genieten van je maaltijd. Op de benedenverdieping, grenzend aan een prachtig aangelegde tuin, is de dagbesteding, ons Talentencentrum, gevestigd. Hier zijn ook cliënten welkom die niet bij ons wonen. In het Talentencentrum is het mogelijk activiteiten te ontplooien die goed bij jou passen. Zo zijn we geregeld met een groep cliënten te vinden in de groothandel, waar we samenwerken om de winkel te bevoorraden. Het Bos van Ypey in Tytsjerk is verbonden aan ons centrum. Je kunt daar onderhoud aan het bos plegen, de dieren in de volière verzorgen en houtbewerken.

Adres en contact
Sixmastraat 68
8932 PA Leeuwarden
Contact opnemen Direct aanmelden

Omgeving

Aan het stadsriviertje De Potmarge is het prettig vertoeven. Vanuit ons Woon- en Talentencentrum is het erg aantrekkelijk om naar buiten te gaan; het groen is midden in de stad heel dichtbij. Het riviertje wordt druk bevaren en het stadsstrand bevindt zich op een steenworp afstand. Dit brengt een gezellige levendigheid met zich mee. De binnenstad en winkelstraat De Schrans bevinden zich op loopafstand.

Bereikbaarheid

Het Woon- en Talentencentrum Leeuwarden ligt op slechts 10 minuten lopen van het bus- en treinstation. Via de rondweg ben je met de auto zo de stad uit, aan de zuidzijde van de stad.

Voor wie

In het Woon- en Talentencentrum Leeuwarden kun je terecht voor woonzorg en dagbesteding. Ons team van vaste, betrokken begeleiders gaan graag met je in gesprek om je de zorg te leveren die past bij jouw vraag. We vinden het belangrijk dat we je kennen.

Heb je niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een neurologisch ziektebeeld en wil je graag meer van ons weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Sixmastraat 68
8932 PA Leeuwarden
058 -303 14 58

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
050 - 597 38 20

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op