Adres en contact
Sixmastraat 68
8932 PA Leeuwarden
Contact opnemen Direct aanmelden

Woon- en talentencentrum Leeuwarden
Sixmastraat 68

Wonen Werk of dagbesteding Behandelen

Bij Wooncentrum Leeuwarden kun je wonen en werken in de gezellige Friese hoofdstad.

In het kort

Het nieuwe woon- en talentencentrum Leeuwarden ligt in het dynamische en bruisende centrum vlakbij winkels en horeca. Er zijn 72 appartementen, verspreid over zes woonlagen. Iedere woonlaag heeft een gezamenlijke huiskamer waar je de andere bewoners kunt ontmoeten. Als je dat wilt, kun je daar ook genieten eten samen met je medebewoners.

Op de benedenverdieping is de dagbesteding het talentencentrum, dat grenst aan een prachtig aangelegde tuin. Hier zijn ook cliënten welkom die niet bij ons wonen. In het talentencentrum kun je activiteiten doen die goed bij jou passen. Zo gaan we geregeld met een groep cliënten naar de groothandel, om samen de winkel te bevoorraden. Ook werken we samen met het Bos van Ypey in Tytsjerk. Daar kun je het bos onderhouden, de dieren in de volière verzorgen en houtbewerken.

Omgeving

Het stadsriviertje De Potmarge is een fijne plek om naartoe te gaan. Ook kun je lekker naar buiten vanuit ons woon- en talentencentrum; het groen, midden in de stad, is heel dichtbij. Het riviertje wordt druk bevaren en het stadsstrand ligt op een steenworp afstand. Het is een gezellige levendige plek. De binnenstad en winkelstraat De Schrans zijn op loopafstand.

Bereikbaarheid

Het woon- en talentencentrum Leeuwarden is 10 minuten lopen vanaf het bus- en treinstation. Via de rondweg ben je met de auto zo de stad uit.

Voor wie

In het woon- en talentencentrum Leeuwarden kun je terecht voor woonzorg en dagbesteding. Ons team van vaste, betrokken begeleiders gaan graag met je in gesprek over welke zorg jij nodig hebt. We willen je eerst graag goed leren kennen.

Heb je niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een neurologisch ziektebeeld en wil je graag meer van ons weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Sixmastraat 68
8932 PA Leeuwarden
088 - 037 92 65

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op