Adres en contact
Ter Laan 8
9781 TL Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Wooncentrum Bedum
Ter Laan 8

Wonen Behandelen

Deze tijdelijke locatie van Wooncentrum Bedum bevindt zich aan de rand van Bedum. Onze cliënten wonen hier vanaf eind september 2021 vanwege de (ver)nieuwbouw van ons pand aan de Langs de Lijn in Bedum. Op dezelfde locatie bevindt zich ook Talentencentrum Bedum.

In het kort

In de tijdelijke huisvesting beschikt iedere bewoner over een woonkamer, een slaapkamer en een keuken. Er kan gebruik worden gemaakt van de gezamenlijke maaltijden die de gastvrouw of -heer bereidt. Het is ook mogelijk om zelf eten te koken in je eigen keuken. De woningen zijn drempelvrij. De badkamer is toegankelijk voor rolstoelen en tilliften. Je kunt de eerste etage bereiken door middel van een lift. Daarnaast is er een sportzaal en een inpandige dagbesteding waar je passende activiteiten kunt ondernemen.

Omgeving

Bedum is een plaats in de gemeente Hogeland in de provincie Groningen. Het dorp telt zo’n 9000 inwoners en ligt ongeveer 7 kilometer ten noorden van de stad Groningen. Het Wooncentrum is gelegen aan de spoorlijn Groningen - Delfzijl en aan het Boterdiep. Bedum heeft een mooie dorpskern. Hier bevinden zich enkele winkelstraatjes, cafés, een apotheek, restaurants en een zwembad.

Bereikbaarheid

Het tijdelijke wooncentrum aan de Ter Laan 8 ligt nabij de N995, de weg naar Onderdendam. Vanaf het station is het tien minuten lopen. Bedum is te bereiken per trein en met de bus. Met de auto volg je de provinciale weg, de N46.

Voor wie

In Wooncentrum Bedum ben je welkom met een WLZ-/LG-indicatie en ontvang je 24-uurszorg. Het uitgangspunt hierbij is dat je een zo zelfstandig en volwaardig mogelijk leven kunt leiden, met behoud van eigen regie waar dit verantwoord is. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk hebben we hoog in het vaandel. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Ter Laan 8
9781 TL Bedum
088 - 037 92 95

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op