Adres en contact
Ter Laan 8
9781 TL Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Wooncentrum Bedum
Langs de Lijn 8

Wonen Behandelen

Wooncentrum Bedum bevindt zich ten noorden van het dorp, tegenover het treinstation. Op dezelfde locatie zit ook Talentencentrum Bedum gevestigd.

In het kort

Iedere bewoner beschikt over een eigen woonkamer, een slaapkamer en een keuken. Er kan gebruik worden gemaakt van de gezamenlijke maaltijden die de gastvrouw of -heer bereidt. Het is ook mogelijk om zelf eten te koken in je eigen keuken. De woningen zijn drempelvrij. De badkamer is toegankelijk voor rolstoelen en tilliften. Er is een inpandige dagbesteding waar je passende activiteiten kunt ondernemen.

Omgeving

Bedum is een plaats in de gemeente Hogeland in de provincie Groningen. Het dorp telt zo’n 9000 inwoners en ligt ongeveer 7 kilometer ten noorden van de stad Groningen. Het Wooncentrum is gelegen aan de spoorlijn Groningen - Delfzijl en aan het Boterdiep. Bedum heeft een mooie dorpskern. Hier bevinden zich enkele winkelstraatjes, cafés, een apotheek, restaurants en een zwembad.

Bereikbaarheid

Het wooncentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, auto en de fiets. Je kunt in de wijk parkeren.

Voor wie

In Wooncentrum Bedum ben je welkom met een WLZ-/LG-indicatie en ontvang je 24-uurszorg. Het uitgangspunt hierbij is dat je een zo zelfstandig en volwaardig mogelijk leven kunt leiden, met behoud van eigen regie waar dit verantwoord is. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk hebben we hoog in het vaandel. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Langs de Lijn 8
9781 CX Bedum
088 - 037 92 95

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op