Adres en contact
De Leidijk 10-15
9202 TZ Drachten
Contact opnemen Direct aanmelden

Wooncentrum De Leidijk in Drachten
De Leidijk 10-15

Behandelen Wonen

Vlakbij  het centrum van Drachten ligt het Wooncentrum De Leidijk. Dit mooie appartementengebouw van drie etages heeft 33 zelfstandige wooneenheden. Ook is er een zorgpunt en een kleine ontmoetingsruimte in het gebouw.

In het kort

De bewoners van Wooncentrum De Leidijk wonen in een eigen appartement. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken en een doucheruimte met toilet.

Omgeving 

Wooncentrum De Leidijk staat in de woonwijk De Wiken. Om de hoek zijn een supermarkt, apotheek, bakker en drogisterij. Ook is er een horecagelegenheid met broodjes, maaltijden en snacks. Het gezellige centrum van Drachten vind je op zo’n 1,5 kilometer afstand.

Bereikbaarheid

Het Wooncentrum is goed bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is aan de Uthof. Voor de deur van het Wooncentrum zijn voldoende parkeerplaatsen.

Voor wie

Onze woningen aan de Leidijk zijn voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en chronische neurologische aandoeningen die graag midden in de samenleving wonen en redelijk zelfredzaam zijn. Cliënten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning bij de algemeen dagelijkse levensverrichtingen en met overige begeleidingsvragen. Wil je graag meer van ons weten? Neem dan contact op met onze afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

De Leidijk 10-15
9202 TZ Drachten
088 - 037 92 60

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op