Wooncentrum De Leidijk in Drachten
De Leidijk 10-15

Behandelen Wonen Hulp thuis

Nabij het centrum van Drachten bevindt zich Wooncentrum De Leidijk. Dit mooie appartementengebouw van drie etages heeft 33 zelfstandige wooneenheden. Ook is er een zorgpunt en een kleine ontmoetingsruimte in het gebouw aanwezig.

In het kort

De bewoners van Wooncentrum De Leidijk beschikken over een eigen appartement. Alle appartementen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken en een doucheruimte met toilet.

Adres en contact
De Leidijk 10-15
9202 TZ Drachten
Contact opnemen Direct aanmelden

Omgeving 

Wooncentrum De Leidijk is gelegen in de woonwijk De Wiken. Om de hoek bevinden zich onder meer een supermarkt, apotheek, bakker en drogisterij. Ook is er een horecagelegenheid aanwezig waar je broodjes, maaltijden en snacks kunt nuttigen. Het gezellige centrum van Drachten vind je op zo’n 1,5 kilometer afstand.

Bereikbaarheid

Het Wooncentrum is goed bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is aan de Uthof. Het Wooncentrum beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Voor wie

Onze woningen aan de Leidijk zijn bedoeld voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en chronische neurologische aandoeningen die graag midden in de samenleving wonen en een redelijke mate van zelfredzaamheid hebben. Cliënten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning bij de algemeen dagelijkse levensverrichtingen en met overige begeleidingsvragen. Wil je graag meer van ons weten? Neem dan contact op met onze afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

De Leidijk 10-15
9202 TZ Drachten
0512 – 51 52 30

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
050 - 597 38 20

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op