Adres en contact
Jacob Catslaan 12
9402 NN Assen
Contact opnemen Direct aanmelden

Wooncentrum Dichtershof Assen
Jacob Catslaan 12

Wonen Behandelen

Wooncentrum Dichtershof bevindt zich in een rustige woonwijk in Assen. Het mooie appartementengebouw bevat 10 zelfstandige wooneenheden. Woon je bij ons, dan krijg je ondersteuning en begeleiding bij het wonen, zoals bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en bij medische vragen. In het pand is een zorgpunt aanwezig en een ontmoetingsruimte, waar je gezellig samen met andere bewoners iets kunt eten en drinken.

In het kort

In Wooncentrum Dichtershof heb je een eigen appartement dat is voorzien van een woonkamer en open keuken, slaapkamer en doucheruimte met toilet. We leveren zorg op afspraak. We hebben bewoners die redelijk zelfstandig zijn, maar ook cliënten die afhankelijk zijn van een rolstoel en intensieve begeleiding.

Omgeving

Wooncentrum Dichtershof is gelegen in een rustige woonwijk in Assen. Winkels en algemene voorzieningen bevinden zich op loopafstand. 

Het Talentencentrum De Delft is op 2,4 km afstand gelegen aan Delft 77. Hier kun je terecht voor (creatieve) dagbesteding.

Bereikbaarheid

Je kunt Wooncentrum Dichtershof goed bereiken per openbaar vervoer en met de auto. Er is beperkte parkeergelegenheid in de omgeving.

Voor wie

In Wooncentrum Dichtershof wonen mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), die graag midden in de samenleving staan. Bij ons wonen cliënten met een grote mate van zelfredzaamheid, maar ook bewoners die veel ondersteuning nodig hebben bij het dagelijks functioneren. Wil je meer weten over het wonen bij Wooncentrum Dichtershof of heb je een vraag? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Jacob Catslaan 12
9402 NN Assen
088 - 037 92 35

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl

088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op