Adres en contact
Grote Beerstraat 177
9742 RG Groningen
Contact opnemen Direct aanmelden

Wooncentrum voor doven en slechthorenden Groningen
Grote Beerstraat 177

Wonen Behandelen

In ons Wooncentrum voor doven en slechthorenden in Groningen wonen cliënten die doof zijn met bijkomende complexe problematiek.

In het kort

Het Wooncentrum voor doven en slechthorenden in Groningen is een modern appartementencomplex in de wijk Paddepoel. Woon je bij ons, dan heb je een eigen appartement waar je zelfstandig kunt wonen. Daarnaast kun je gezellig met andere bewoners bij elkaar komen in de gemeenschappelijke huiskamer. Talentencentrum Drakennest ligt aan de achterzijde van ons pand. Hier kun je terecht voor creatieve dagbesteding. Daar zijn ook cliënten welkom die niet bij ons wonen. In het Talentencentrum is het mogelijk activiteiten uit te voeren die bij jou passen.

Omgeving

Het Wooncentrum ligt in de levendige wijk Paddepoel, in het noorden van de stad Groningen. Winkelcentrum Paddepoel is maar vijf minuutjes lopen. Hier kun je onder andere terecht voor je dagelijkse boodschappen. Op 10 minuten loopafstand vind je het mooie Noorderplantsoen, waar je lekker kunt wandelen en sporten voor wat ontspanning. Ook zijn er diverse horecagelegenheden in de buurt. 

Bereikbaarheid 

De Grote Beerstraat is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte vind je aan de Zonnelaan. Er is parkeergelegenheid voor de deur.

Voor wie

Aan de Grote Beerstraat kun je terecht voor woonzorg en aan de Draakstraat voor creatieve dagbesteding. Ben jij doof of slechthorend met complexe problematiek en wil je graag meer van ons weten? Neem dan contact op met onze afdeling Klant en Advies. Daar helpen we je graag verder!

Contact

Grote Beerstraat 177
9742 RG Groningen
088 - 037 92 75

Klantadvies.dnb@sheerenloo.nl

088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op