Wooncentrum Emmen Bargeres
Mantingebrink 23

Wonen Behandelen Hulp thuis

In Wooncentrum Emmen Bargeres is het prettig wonen. Je kunt bij ons intern terecht voor gerichte begeleiding en behandeling, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Diverse specialisten, zoals artsen, diëtisten en fysiotherapeuten, staan voor je klaar om je te ondersteunen waar nodig. Zo krijg jij weer grip op je leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten.

In het kort

Wooncentrum Emmen biedt mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en bijkomende problematieken een thuis en behandeling. Er zijn 31 ruime appartementen voorzien van de nodige faciliteiten. Het Wooncentrum beschikt daarnaast over een gemeenschappelijke ruimte waar je met andere bewoners kunt eten of een kop koffie kunt drinken.

Adres en contact
Mantingerbrink 23
7812 MA Emmen
Contact opnemen Direct aanmelden

Omgeving

Wooncentrum Emmen ligt in de wijk Bargeres in Emmen. Winkelcentrum Bargeres bevindt zich op loopafstand en is van alle gemakken voorzien. Zo is er onder meer een supermarkt, drogisterij, bakkerij, cafetaria’s en kapperszaken. Het Scheperziekenhuis bevindt zich op 10 autominuten van het Wooncentrum. In de naastgelegen wijk De Rietlanden liggen de Kleine en Grote Rietplas. In dit recreatiegebied worden diverse aansprekende evenementen georganiseerd, waaronder RetroPop en een internationaal vliegerfestival.

Bereikbaarheid

Wooncentrum Emmen ligt aan de rand van de wijk, slechts vijf autominuten verwijderd van de ringweg. De binnenstad van Emmen is vanaf het Wooncentrum goed te bereiken per auto, fiets en scootmobiel. Op twee minuten lopen is een bushalte gelegen.

Voor wie

Wooncentrum Emmen biedt mensen met niet-aangeboren hersenletsel en bijkomende problematieken behandeling en een thuis. Wil jij zelfstandig wonen, maar heb je ook dagelijks begeleiding en ondersteuning nodig? Dan kan Wooncentrum Emmen jouw nieuwe thuis zijn. Samen met jou, je verwanten en je behandelaren bekijken we hoe we jou zo goed mogelijk kunnen ondersteunen en begeleiden bij de zorgvraag die jij hebt. We kijken hierbij altijd naar de mogelijkheden! Afspraken leggen we vast in het Samenwerkplan, zodat alle medewerkers op de hoogte zijn van de met jou gemaakte afspraken over zorg en ondersteuning.

Contact

Mantingerbrink 23
7812 MA Emmen
0591 - 64 14 89

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl

050 - 597 38 20

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op