Adres en contact
Mantingerbrink 23
7812 MA Emmen
Contact opnemen Direct aanmelden

Wooncentrum Emmen Bargeres
Mantingerbrink 23

Wonen Behandelen

In wooncentrum Emmen Bargeres is het prettig wonen. Je kunt bij ons intern terecht voor begeleiding en behandeling, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Specialisten, zoals artsen, diëtisten en fysiotherapeuten, staan voor je klaar om je te ondersteunen waar nodig. Zo krijg jij weer grip op je leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten.

In het kort

In wooncentrum Emmen vinden mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en bijkomende problematieken een thuis. Ook worden zij behandeld. Er zijn 31 ruime appartementen. Het wooncentrum heeft ook een gemeenschappelijke ruimte waar je met andere bewoners kunt eten of een kop koffie kunt drinken.

Omgeving

Wooncentrum Emmen ligt in de wijk Bargeres in Emmen. Op loopafstand is het winkelcentrum Bargeres met onder andere een supermarkt, drogisterij, bakkerij, cafetaria’s en kappers. In 10 minuten ben je met de auto in het Scheperziekenhuis. In de naastgelegen wijk De Rietlanden liggen de Kleine en Grote Rietplas. In dit recreatiegebied zijn  regelmatig evenementen, waaronder RetroPop en een internationaal vliegerfestival.

Bereikbaarheid

Wooncentrum Emmen ligt aan de rand van de wijk, op vijf autominuten van de ringweg. De binnenstad van Emmen is vanaf het wooncentrum goed te bereiken per auto, fiets en scootmobiel. De bushalte ligt op twee minuten loopafstand.

Voor wie

Heb je niet-aangeboren hersenletsel en bijkomende problematieken? Wil jij zelfstandig wonen, maar heb je ook dagelijks begeleiding en ondersteuning nodig? Dan kan wooncentrum Emmen jouw nieuwe thuis zijn. Samen met jou, je verwanten en je behandelaren bekijken we hoe we jou zo goed mogelijk kunnen ondersteunen en begeleiden bij jouw zorgvraag. We kijken hierbij altijd naar jouw mogelijkheden! Afspraken leggen we vast in het Samenwerkplan, zodat alle medewerkers op de hoogte zijn van de afspraken over zorg en ondersteuning, die we met jou gemaakt hebben.

Contact

Mantingerbrink 23
7812 MA Emmen
088 - 037 92 25

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl

088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op