Adres en contact
Het Waal 66
7823 NP Emmen
Contact opnemen Direct aanmelden

Wooncentrum Emmerhout Emmen
Het Waal 66

Behandelen Werk of dagbesteding Wonen

Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel of een chronische neurologische ziekte is niet altijd gemakkelijk. Met onze specialistische begeleiding en behandeling krijg jij weer grip op je leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Bij Wooncentrum Emmerhout kun je zelfstandig wonen en krijg je de hulp die jij nodig hebt.

In het kort

Wooncentrum Emmerhout ligt aan Het Waal 66 in een fijne woonwijk in Emmen. Er wonen 16 cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of chronische neurologische aandoeningen. De appartementen zijn ruim opgezet en hebben een balkon. Ook heeft elk appartement een berging in de kelder. Voor een kopje koffie of maaltijd kun je terecht in de grote groepsruimte op de eerste verdieping. 

Omgeving

De woningen liggen op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Zo wandel je gemakkelijk even naar de bakker om lekker vers brood te halen. Ook het postkantoor en winkels zijn dichtbij, net als een fysiotherapiepraktijk, huisartsenpraktijk en apotheek.

Bereikbaarheid

Wooncentrum Emmerhout ligt aan de oostkant van Emmen. De locatie is goed bereikbaar met de auto via de rondweg, de N391. Er is voldoende parkeergelegenheid. Kom je met de bus? De dichtstbijzijnde bushalte vind je op 3 minuten loopafstand, aan de Schans.

Voor wie

Aan Het Waal 66 kun je terecht voor woonzorg en dagbesteding. Heb je niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een neurologisch ziektebeeld en wil je graag meer van ons weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Het Waal 66
7823 NP Emmen
088 - 037 93 00

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl

088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op