Adres en contact
Laan Corpus den Hoorn 110-1 t/m 110-119
9728 JR Groningen
Contact opnemen Direct aanmelden

Wooncentrum Groningen
Laan Corpus den Hoorn 110

Wonen

Je kunt bij ons wonen in Wooncentrum Groningen wanneer je NAH hebt of een chronische neurologische aandoening. We hebben inmiddels 99 bewoners. Op de eerste etage wonen cliënten met de ziekte van Huntington. Je woont hier zelfstandig met (intensieve) zorg en begeleiding. De begeleiding staat 24 uur per dag voor je klaar om hulp te bieden. Ook hebben we, op de begane grond, een Talentencentrum.

In het kort

Wooncentrum Groningen bevindt zich in een modern appartementencomplex. De bewoners wonen verspreid over zes etages, met ongeveer 16 cliënten per etage. Elke etage heeft een eigen expertise. Iedere bewoner beschikt over een eigen appartement, voorzien van een woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en toilet. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes, zoals een huiskamer en keuken. Hier kun je andere bewoners opzoeken als je daar behoefte aan hebt. In het Talentencentrum kun je terecht voor allerlei vormen dagbesteding. We zorgen voor duidelijkheid en structuur in onze begeleiding.

Omgeving

Wooncentrum Groningen ligt in een levendige omgeving. Laan Corpus den Hoorn is een drukke weg. Het Martini Ziekenhuis ligt om de hoek. Winkelcentrum Overwinningsplein is op 10 minuten loopafstand. Hier vind je bijvoorbeeld een supermarkt, bakker, drogisterij en een boekhandel. Het Stadspark is 7 minuten fietsen. Hier kun je lekker wandelen, fietsen, picknicken of naar de kinderboerderij.

Bereikbaarheid

Het Wooncentrum ligt aan de zuidkant van de stad Groningen en is goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. We beschikken over voldoende parkeergelegenheid, ook voor scootmobielen en fietsen.

Voor wie

Ben je 18 jaar of ouder en heb je minimaal een LG-indicatie? Dan ben je van harte welkom om in Wooncentrum Groningen te komen wonen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Laan Corpus den Hoorn 110
9728 JR Groningen
088 - 037 92 50

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op