Adres en contact
Prins Mauritsplein 31-22
7902 AE Hoogeveen
Contact opnemen Direct aanmelden

Wooncentrum Mauritsplein Hoogeveen
Prins Mauritsplein 31-22

Wonen Behandelen

In het centrum van Hoogeveen bevindt zich Wooncentrum Mauritsplein, een appartementengebouw met 18 zelfstandige wooneenheden. Woon je hier, dan krijg je ondersteuning en begeleiding bij het wonen, zoals bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en bij medische vragen. We leveren zorg op afspraak.

In het kort

In Wooncentrum Mauritsplein beschik je over een eigen appartement. Het appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken, doucheruimte met toilet, logeerkamer en een apart gastentoilet. Daarnaast is er een zorgpunt en een kleine ontmoetingsruimte in het gebouw aanwezig. Hier kun je gezellig samenkomen met andere bewoners om bijvoorbeeld een kop koffie te drinken.

Omgeving

Wooncentrum Mauritsplein is gelegen in het centrum van Hoogeveen. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels, een bibliotheek en algemene voorzieningen. 

Op circa 3 kilometer afstand, aan De Ploeger 1, vind je Talentencentrum De Venne. Hier kun je terecht voor creatieve dagbesteding.

Bereikbaarheid

Wooncentrum Mauritsplein is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. Er is parkeergelegenheid voor de deur.

Voor wie

In Wooncentrum Mauritsplein wonen hoofdzakelijk mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), die graag midden in de samenleving staan en een redelijke mate van zelfredzaamheid hebben. Wil je meer van ons weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Prins Mauritsplein 31-22
7902 AE Hoogeveen
088 - 037 92 05

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl

088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op