Adres en contact
Pottingastraat 94b
7907 EK Hoogeveen
Contact opnemen Direct aanmelden

Wooncentrum Pottingastraat Hoogeveen
Pottingastraat 94b

Wonen Behandelen

Wooncentrum Pottingastraat ligt in een rustige woonwijk van Hoogeveen. Het appartementengebouw heeft 8 zelfstandige wooneenheden. Woon je hier, dan krijg je ondersteuning en begeleiding bij het wonen, zoals bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en bij medische vragen. Er is een zorgpunt en een ontmoetingsruimte. Hier kun je samen met andere bewoners gezellig koffiedrinken en de maaltijd nuttigen.

In het kort

In Wooncentrum Pottingastraat heb je een eigen appartement. Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, doucheruimte met toilet, logeerkamer, bergruimte en een apart gastentoilet. We leveren zorg op afspraak.

Omgeving

Wooncentrum Pottingastraat is gesitueerd in een rustige woonwijk van Hoogeveen. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels en algemene voorzieningen.

Het Talentencentrum De Venne is gelegen op 1500 meter afstand, aan De Ploeger 1. Hier kun je terecht voor creatieve dagbesteding.

Bereikbaarheid

Je kunt Wooncentrum Pottingastraat goed bereiken met de auto en per openbaar vervoer. Voor de deur is parkeergelegenheid.

Voor wie

In Wooncentrum Pottingastraat wonen hoofdzakelijk mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), die graag midden in de samenleving staan en een redelijke mate van zelfredzaamheid hebben. Wil je meer van ons weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Pottingastraat 94b
7907 EK Hoogeveen
088 - 037 92 00

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl

088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op