Adres en contact
Tjalkstraat 11
8605 DA Sneek
Contact opnemen Direct aanmelden

Wooncentrum Sneek
Tjalkstraat 11

Wonen Behandelen

In Wooncentrum Sneek krijg je ondersteuning en begeleiding bij het wonen, zoals bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en bij medische vragen. We leveren zorg op afspraak. Woon je bij ons, dan beschik je over een eigen studio of appartement. In onze ontmoetingsruimte kun je samen met andere bewoners gezellig een kop koffie drinken.

In het kort

Wooncentrum Sneek biedt op de benedenverdieping ruimte aan 15 bewoners. Deze verdieping beschikt over studio's, waarin je slaapt en woont in één ruimte. De studio's zijn voorzien van een eigen badkamer met toilet. Boven het Wooncentrum beschikken we over nog 7 appartementen. Deze appartementen hebben een woonkamer, slaapkamer en badkamer met toilet. Aan de nabijgelegen Valkstraat liggen nog 9 appartementen die bij het Wooncentrum horen. In totaal biedt Wooncentrum Sneek daarmee huisvesting aan 31 cliënten.

Omgeving

Wooncentrum Sneek is gelegen in een woonwijk ten oosten van de gezellige binnenstad van Sneek. Aan de Pampuskade heb je mooi uitzicht over het water en zie je veel boten langsvaren. In de nabijheid van het Wooncentrum bevindt zich een supermarkt. 

Talentencentrum De Wurkwinkel is op ongeveer 1500 meter afstand gelegen. Hier kun je terecht voor dagbesteding.

Bereikbaarheid

Wooncentrum Sneek is goed bereikbaar per auto. We hebben parkeergelegenheid voor de deur. De dichtstbijzijnde bushalte ligt aan de Boeierstraat, op ongeveer 5 minuten lopen.

Voor wie

In Wooncentrum Sneek wonen hoofdzakelijk mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), die graag midden in de samenleving staan en een redelijke mate van zelfredzaamheid hebben. Wil je meer van ons weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Tjalkstraat 11
8605 DA Sneek
088 - 037 92 90

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl

088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op