Adres en contact
Oostriksdwarsweg 1 en 3 t/m 30
7429 AZ Colmschate
Contact opnemen Direct aanmelden

Wooncentrum voor Doven Deventer
Oostriksdwarsweg 1

Wonen Behandelen

In Wooncentrum voor Doven in Deventer wonen cliënten die doof of slechthorend zijn en door bijkomende complexe problematiek zorg en/of ondersteuning nodig hebben. We vinden het belangrijk dat je je leven zo goed mogelijk vorm kunt geven, zoals jij dat wilt. Daarom gaan we altijd samen op zoek naar de mogelijkheden. Onze medewerkers zijn gebarentaalvaardig en willen jou graag leren kennen.

Op dezelfde locatie bevindt zich ook het Talentencentrum voor Doven Deventer.

In het kort

In Wooncentrum voor Doven wonen op dit moment 28 cliënten. Alle bewoners beschikken over een eigen appartement. Deze moderne appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een ruime badkamer en een toilet. Bij het groepswonen, op de derde en vierde verdieping, is een gezamenlijke huiskamer. Hier kun je, als je dat wilt, gezellig met andere bewoners eten, koffiedrinken, televisiekijken of een spelletje spelen.

Woon je op één van de andere verdiepingen? Dan noemen wij dat individueel wonen. In de algemene ruimte kun je de gezelligheid opzoeken. Overdag vinden daar activiteiten van het Talentencentrum plaats en ’s avonds wordt er gezamenlijk gegeten. Ook zijn er geregeld ontmoetingsmomenten in de avond of in het weekend. Wees welkom!

Omgeving

Ons wooncentrum ligt op fietsafstand van de gezellige binnenstad van Deventer. Met een paar minuten wandelen ben je bij winkelcentrum Colmschate. Hier vind je een gevarieerd winkelaanbod, zoals supermarkten, de Action en drogisterijen. In de buurt van het wooncentrum zijn ook een apotheek, huisarts en tandarts te vinden. Heb je behoefte aan wat groen? Ga dan lekker wandelen in de prachtig aangelegde tuin rondom het wooncentrum of geniet van de moestuin en de kippetjes. Ook het mooie Gooikerspark is om de hoek.

Bereikbaarheid

Het Wooncentrum voor Doven is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer. Het station Deventer Colmschate ligt op enkele minuten afstand van het wooncentrum. Je kunt parkeren op ons terrein. De A1 en de N344 zijn in de buurt en verbinden je met diverse uitvalswegen.

Voor wie

Je kunt bij ons terecht voor woonzorg en creatieve dagbesteding als je doof of slechthorend bent met bijkomende complexe problematiek. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. Daar helpen we je graag verder!

Contact

Oostriksdwarsweg 1
7429 AZ Deventer
088 - 037 92 70

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op