Adres en contact
Zandhaver 1-3-5-7
2224 GT Katwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een groepswoning in Katwijk
Zandhaver 1-3-7-5

Wonen

Je woont sinds kort niet meer bij je ouders thuis. Dat voelt best volwassen! Je hebt hier je eigen kamer. Soms mis je de kat, de tikkende klok of de stamppot van je moeder. Toch verveel je je hier zelden. Even genoeg van het op jezelf zijn? Dan maak je een praatje met je huisgenoten! Juist behoefte aan een beetje rust? Dan is er daar ook ruimte voor. Wij houden hier in alle opzichten rekening met jou.

In het kort

Zandhaver 1-7 bestaat uit 4 woonhuizen die zijn omgebouwd tot 2 zorgwoningen. Hier wonen vooral jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Op de benedenverdiepingen wonen mensen met een ernstige meervoudige beperking. De begeleiding zorgt voor structuur en duidelijkheid.

De woning

Doordat de woningen uit 2 woonhuizen bestaan, zijn ze extra ruim. Er is een grote woonkamer, een gedeeltelijk open keuken en een badkamer op de begane grond. Op de bovenverdieping zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één met bad. Op de zolderverdieping zijn een kantoor en slaapwachtruimte. Iedere bewoner heeft een eigen ruime slaapkamer. 

Aan de achterkant van de woning is een mooie grote tuin.

Aangepaste voorzieningen

De woningen zijn deels aangepast aan bewoners met een lichamelijke beperking. Er is een lift en de woning is deels rolstoeltoegankelijk. 

Wonen vlakbij de duinen

De woning staat in de wijk Zanderij. Alles wat je nodig hebt vind je in het dorp. Er is een klein winkelcentrum op loopafstand van de Zandhaver. Voor de dagelijkse zorg maken we gebruik van voorzieningen in Katwijk zelf. Voor specialistische hulp is er het woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk. 

Openbaar vervoer

Er is een bushalte op 3 minuten lopen vanaf de Zandhaver. Hiervandaan rijden bussen naar Leiden Centraal.

Katwijkse Duinen

De woning ligt op loopafstand van de Katwijkse Duinen. Dit is een prachtig stukje natuur waar je heerlijk kunt wandelen.

Daginvulling

De begeleiding helpt de bewoners bij het zoeken naar scholing of werk. Er  zijn genoeg dagbestedingslocaties, waaronder creatief atelier Paspartoe in Katwijk en Grand Café Deksels in Leiden.

Wie wonen hier begeleid?

Onze bewoners zijn voornamelijk jongvolwassenen met een matig tot lichte verstandelijke beperking. Zij kunnen bij ons trainen in zelfstandigheid. We werken dan met behandelmethode Op Eigen Benen.

De twee slaapkamers op de begane grond zijn speciaal voor jongvolwassenen met een meervoudige beperking. Hen begeleiden we met de behandelmethode Perspectief, die speciaal op deze doelgroep gericht is. 

Adres

Zandhaver 1-3-5-7
2224 GT
Katwijk

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op