Adres en contact
Kloenenkamp 10-12-14
3853 HN Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Zaterdagopvang Ermelo
Kloenenkamp 10-12-14

Logeren

Het is weer weekend. Jij hebt er extra zin in, want een keer in de twee weken mag je naar de zaterdagopvang in Ermelo. En dat is nu! Je ouders brengen je halverwege de ochtend. Als je ze hebt uitgezwaaid, ga je met andere kinderen en jongeren spelletjes doen, knutselen of buiten spelen. Jullie lunchen met elkaar en ook ’s avonds eten jullie nog gezellig samen. Moe maar nog genietend van de leuke dag, ga je daarna weer met je ouders mee naar huis.

In het kort

De zaterdagopvang op het woonzorgpark in Ermelo is voor kinderen en jongvolwassenen van 4 t/m 18 jaar met een verstandelijke beperking. Deze kinderen en jongeren wonen bij hun ouders en vinden het leuk om eens in de twee weken (om het weekend) naar deze zaterdagopvang te gaan. Voor ouders is het daarnaast fijn om deze tijd even voor zichzelf te hebben. We doen samen veel leuke activiteiten en je maakt snel nieuwe vrienden. Op de zaterdagopvang kunnen in totaal 12 kinderen/jongeren komen.

De locatie

De zaterdagopvang is gevestigd in het pand van De Trekvogels, een orthopedagogisch kind- en jeugdcentrum. Het gebouw is modern en gezellig ingericht en ligt centraal op het woonzorgpark. Direct grenzend aan het gebouw is een grasveld waar ook een speeltoestel en een elektronisch voetbaldoel staan. Vlakbij is Restaurant De Oude School, waar ook het Fit & Fun pad langs loopt om buiten op een leuke manier aan beweging te doen.

Omgeving

De zaterdagopvang is op het bosrijke woonzorgpark Ermelo, waar diverse woningen en voorzieningen zijn voor mensen met een beperking. Zo is er bijvoorbeeld een kinderboerderij, een tuincentrum, een medisch centrum en een kerk. Auto’s moeten er stapvoets rijden en voetgangers hebben voorrang. Wel zo prettig. Het woonzorgpark ligt net buiten het mooie dorp Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Vanaf het park is het zo’n 10 minuten rijden naar strand Horst.

Voor wie?

De zaterdagopvang is voor kinderen en jongvolwassenen van 4 t/m 18 jaar die het leuk vinden om regelmatig naar samen leuke activiteiten te doen met andere kinderen. De opvang is er elke 14 dagen (dus om het weekend). Tussen 10.00 en 10.30 uur kunnen de kinderen worden gebracht. De lunch en het avondeten zijn op de opvang. Tussen 18.30 en 19.00 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald.

De zaterdagopvang kent een eigen bijdrage van € 3,50 per zaterdag. Of een kind terecht kan, hangt af van de indicatie, groepssamenstelling en hoeveelheid aanmeldingen. Meer informatie of aanmelden? Neem dan contact op met de afdeling Klantcontact in Ermelo via mail of telefoon 088 - 036 70 00 (keuzemenu).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op