Dagbesteding Zeebries in Monster
Tuinlaan 20

Werk of dagbesteding

In het kort

Bij dagbesteding Zeebries op Het Westerhonk kunnen jongeren met een verstandige beperking in de leeftijd 12 tot 20 jaar zichzelf ontwikkelen en ontplooien. In de klas en daarbuiten. Hoe mooi zou het zijn als zij hun schooltijd met succes én plezier doorlopen en dan fijn aan het werk gaan? Want dat wil toch iedereen. Zij krijgen hulp en ondersteuning op maat, passend bij de behoeftes en periodes in hun jonge leven. Zorgmedewerkers in de klas, ervaren leerkrachten, onderwijsassistenten van het Herman Broerencollege en begeleiders bij de dagbesteding zorgen samen voor onvoorwaardelijke steun. Op Facebook vertelt medewerkster Jasja over haar uitdagende baan en laat haar unieke werkplek zien.

Adres en contact
Tuinlaan 20
2681 JC Monster
088 - 036 41 89 Stuur een e-mail

Zeebries – Op het werk

Kunnen jongeren een hele dag school niet aan, dan werken ze bij Zeebries. Na hun schooltijd kunnen zij ook doorstromen naar deze werkvoorziening. Bij Zeebries ondernemen ze zinvolle activiteiten, binnen of buiten. Met hen en hun familie/verwanten kiezen we de beste passende mogelijkheden voor een mooie toekomst.

Zeebries - Op school

Naast de leerkracht en onderwijsassistent, helpt Zeebries in de klas met praktijk- en belevingsgerichte activiteiten. Zo staan zij meer zelfredzaam in het leven.

Zeebries – Op aanvraag

Willen jongeren meer vaardigheden leren, dan is extra begeleiding binnen of buiten de klas gewenst. Zeebries richt zich op verzoek van zijn of haar familie/verwant (via PGB) op specifieke doelen en talentontwikkeling.

Zeebries - Op vakantie

Zeebries organiseert tijdens de schoolvakanties opvang voor jongeren die op Het Westerhonk wonen en hier op school of dagbesteding bij Zeebries volgen. De jongeren ondernemen onder begeleiding leerzame activiteiten binnen, en vanzelfsprekend buiten als het weer dat toelaat.

Contact

Zeebries
Tuinlaan 20 
2681 JC Monster

088 - 036 41 89
zeebries@sheerenloo.nl

Neem contact op