Adres en contact
Zeewinde 1-3
2201 SN Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen Noordwijk
Zeewinde 1-3

Wonen

Vanmiddag ga je een wandeling maken met je huisgenoten. Eerst ruim je je kamer nog even op en help je mee met de lunch. Als de tafel gedekt is, schuift iedereen aan in de gezamenlijke woonkamer. Dan is het tijd om de jas aan te trekken. Op naar buiten!

In het kort

Aan de Zeewinde 1-3 zitten twee geschakelde woningen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het training van praktische en sociale vaardigheden. De bewoners worden uitgedaagd om zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast biedt de begeleiding structuur.

Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of naar hun werk.

Woning

De woningen hebben beide een gezamenlijke woonkamer met keuken. Verder heeft elke bewoner een eigen slaapkamer met een badkamer en toilet. De woning beschikt over een beschutte tuin met een schuur voor fietsen. Ook is er een voorraadschuur. 

In beide woningen is ruimte voor zes bewoners. 

Omgeving

De woningen zijn gevestigd in een woonwijk in Noordwijk. In de woonwijk wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Het centrum van Noordwijk is vanaf de woning lopende te bereiken. In het centrum vind je onder andere supermarkten, winkels en cafetaria’s. 

De woning ligt op fietsafstand van het mooie Landgoed Offem. Dit landgoed is geschikt voor wandelingen. Daarnaast is het strand ook goed te bereiken met de fiets of te voet. Heerlijk in de zomermaanden, maar ook zeker voor mooie wandelingen in de koudere periode! 

Bij de woning vind je bushaltes met bussen naar onder andere Noordwijk, Den Haag en Schiphol. 

Voor wie?

De woningen zijn bedoeld voor (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners kunnen onder begeleiding in grote mate zelfstandig wonen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op