Zelfstandig wonen in doorstroomwoning voor jongvolwassenen in het Westland
Koningin Beatrixstraat 13, de Lier

Wonen

In het kort

Koningin Beatrixstraat 13 is een groepswoning waar je met 3 of 4 andere (jong)volwassenen woont. Alle (jong)volwassenen hebben een licht verstandelijke beperking en zijn tussen de 25 en 35 jaar oud. Overdag heb je een zinvolle daginvulling, zoals school, werk of dagbesteding. Kun jij met behulp van minimale begeleiding zelfstandig wonen? Dan is deze woning misschien wel wat voor jou. 

Doorstroomwoning waar je met leeftijdsgenoten woont


In de woning kunnen in totaal 3 tot 4 (jong)volwassenen wonen. Iedereen heeft zijn eigen kamer die je zelf mag inrichten. De woonkamer, keuken, badkamer en wc worden met elkaar gedeeld. In de keuken kan je voor jezelf koken of voor de groep. Er is door de weeks één uur per dag begeleiding aanwezig, in het weekend is geen begeleiding in de woning aanwezig. 

Er wordt gericht op geleerde praktische en sociaal emotionele vaardigheden behouden. Vanuit de methodiek Tripple C en competentiegericht werken worden de jongeren geholpen met opdoen van succeservaringen.

Zelfstandig wonen in het Westland

De woning staat in een rustige woonwijk in het Westland, midden in het dorp de Lier. Winkels, restaurants, een snackbar en een pinautomaat liggen op loopafstand. Het busstation ligt op 5 minuten lopen. Met de bus ben je in 40 minuten in Den Haag en in 30 minuten in Delft.

Voor (jong)volwassenen met een LVB

Ben jij tussen de 25 en 35 jaar en heb je een licht verstandelijke beperking? En ben je gemotiveerd om in de doorstroomwoning te komen wonen? Dan is wonen op de Koningin Beatrixstraat 13 misschien iets voor jou. Je woont samen met andere (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een psychiatrische problematiek en hechtingsproblematiek. Daarnaast heeft iedere (jong)volwassene overdag een zinvolle daginvulling, zoals school, beschut werk of dagbesteding.


Andere woningen op de Koningin Beatrixstraat

  • Koningin Beatrixstraat 9 is een startwoning waar jongeren tussen de 18 en 25 jaar in groepsverband en onder begeleiding leren zelfredzaam te zijn.
  • Koningin Beatrixstraat 3 en 9b is een trainingswoning waar jongeren tussen de 18 en 35 jaar onder begeleiding leren zelfredzaam te zijn

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op