Adres en contact
Winkelsteeg 73-75-77-79-81-83
7607 AT Almelo
Neem contact op Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen in Almelo
Winkelsteeg 73-83

Wonen

Ben je 18 jaar of ouder en ben je toe aan de volgende stap naar zelfstandig wonen? Zoek je een studio met je eigen badkamer en keuken? Maar vind je het ook fijn om soms samen met anderen te koken en te eten? En heb je nog wel begeleiding nodig bij het zelfstandig wonen?

Lees verder voor informatie en foto's over de woning, de studio's en de begeleiding. Ook krijg je een digitale rondleiding door de woning.

In het kort

In De Winkelsteeg in Almelo wonen jongeren vanaf 18 jaar met een (lichte) verstandelijke beperking. Onze ondersteuning en behandeling is aangepast aan jouw behoeftes. We besteden veel aandacht aan het versterken van jouw sociale netwerk. Er is 24-uur per dag begeleiding aanwezig. Dus als je vragen hebt of als er iets is, kun je altijd op iemand terugvallen.

Zo kun je wonen

Je woont in een studio met eigen badkamer en keuken. Je studio is ongeveer 35 m2. Een mooie ruime plek voor jezelf dus. Je mag hem helemaal inrichten zoals jij wilt. Ook is er een grote gezamenlijke woonkamer en een ruimte waar je samen met de andere bewoners koffie kan drinken, tv kan kijken of een spelletje kan doen. 

Vind je het fijn om zelf in je studio te koken en te eten? Dat kan. En als het gezelliger vindt om met andere bewoners te koken en te eten. Dan kan dat ook.

De omgeving

De Winkelsteeg is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie ligt centraal en vlakbij het centrum waar je dagelijkse voorzieningen hebt zoals een huisarts, een tandarts, verschillende winkels en een kapper.

Wie wonen er nog meer?

In het gebouw wonen 19 anderen. Zij zijn 18 jaar of ouder en wonen ook in een studio. Zij kunnen net als jij altijd met hun vragen terecht bij de begeleiding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op