Adres en contact
Zijpenberg 19
3453 RS De Meern
Contact opnemen Direct aanmelden

Zijpenberg 19
Zijpenberg

In het kort

Deze woning is geschikt voor ouder wordende mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De woning staat in de wijk Veldhuizen in De Meern en maakt deel uit van de nieuwbouwwijk Utrecht Leidsche Rijn. In de woning is ruimte voor 8 mensen. De bewoners hebben de leeftijd van 52 en 80 jaar. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig.

Omgeving

In de nabije omgeving vind je een prachtig meer, waar je lekker kunt uitwaaien. In de andere richting is een parkje met hondenuitlaatplek op loopafstand. Je kunt er mooie wandelingen maken. Het is prachtig omgeven door rijen bomen en ligt langs een sloot. Wat verderop over het bruggetje is een klein winkelcentrum met een Plus-supermarkt en een Primera.
Op 300 meter is een bushalte met bus 28 en 128 naar Utrecht Centraal en Vleuten en De Meern. Het nieuwe winkelcentrum Vleuterweide is bereikbaar met bus 28.

Voor wie

Jij en je medebewoners krijgen begeleiding bij het dagelijks leven. De ene bewoner meer dan de ander. Dit is afhankelijk van wat jij en je medebewoners nodig hebben. Sommige medebewoners hebben een lichamelijke beperking. Wij zorgen voor een huiselijke sfeer en de juiste structuur, zodat jij goed kan functioneren en je op je gemak voelt.

Wil je meer weten? Of wil je een keertje komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op