Adres en contact
Zonnedauw 2-4
4007 VB Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in de woonwijk Passewaaij
Zonnedauw 2-4

Wonen

De wekker gaat en er is weer een nieuwe dag aangebroken in Passewaaij. Je stapt uit bed en bekijkt wat er op de planning staat. Voordat de eerste dagactiviteit begint, ontbijt je samen met je huisgenoten. Omdat het zonnetje schijnt, zitten je huisgenoten al lekker in de tuin te genieten van een broodje en een kopje koffie.

Je kijkt hoe laat het is en je ziet dat het al bijna tijd is voor de eerste dagactiviteit! Aan het einde van de middag besluit je nog een heerlijke wandeling te maken langs de Waal voordat de zon weer langzaam ondergaat en er een nieuwe dag aanbreekt.

In het kort

Zonnedauw 2-4 is een twee-onder-één-kapwoning gelegen in de rustige wijk Passewaaij. In elke woning is er plaats voor maximaal acht bewoners. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De woning ligt aan een rustige straat en er is een grote tuin die gedeeld wordt met vijf andere woningen van ’s Heeren Loo. Op de locatie wordt 24-uursbegeleiding geboden. Hierbij wordt gekeken naar jouw specifieke wensen en mogelijkheden. Een goede sfeer, gezelligheid, rust en humor spelen een grote rol op deze woning.

De woning

Elke woning heeft twee verdiepingen met een grote gemeenschappelijke keuken en woonkamer op de eerste verdieping. De benedenverdieping heeft zes slaapkamers met daarbij twee badkamers die je deelt met de andere bewoners. Op de eerste verdieping bevinden zich verder nog twee slaapkamers en een toilet. De woonkamer is voorzien van een televisie en een vaste internetaansluiting. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer van 12 m2. Ook als je in een rolstoel zit, is deze woning geschikt.

Omgeving

De woning is gelegen in de woonwijk Passewaaij. Deze woonwijk ligt in een groene, bosrijke omgeving en heeft verschillende voorzieningen. Midden in Passewaaij vind je onder andere een Albert Heijn, een dagbestedingscentrum en cafetaria’s. Bijna aan de woning gelegen vind je het Linge-Waalpark. Naast dit park zijn er op loopafstand nog andere parken te vinden en is er een bos waar je lekker tot rust kunt komen. Daarnaast ligt de woonwijk aan de rivier de Waal die ook makkelijk te bereiken is.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is uitstekend in Passewaaij. Het heeft zelfs een eigen NS-station waar je vanaf de Zonnedauw naar toe kunt lopen. Met de fiets ben je er binnen 5 minuten. Om het half uur vertrekken er treinen richting Tiel en Woerden die via Utrecht Centraal gaan.

Voor wie?

Zonnedauw 6-8 is voor volwassenen en senioren met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Daarbij wordt er in Zonnedauw 4 extra aandacht besteed aan mensen met dementie.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op