Adres en contact
Zonnedauw 6-8
4007 VB Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in de woonwijk Passewaaij
Zonnedauw 6-8

Wonen

Op de achtergrond, heel zacht, hoor je een golvend kabbelend geluid. Het is het geluid van De Waal. De rivier die ervoor zorgt dat dagelijks veel boten en schepen naar hun bestemming kunnen varen. Elke keer weer geniet je van het mooie uitzicht tijdens je dagelijkse wandeling langs de rivier.

Na een heerlijke frisse neus is het weer tijd om naar huis te lopen, want je hebt afgesproken om samen met je huisgenoten te koken. Er wordt veel gekletst en gelachen. De avond is in zicht en je besluit nog even iets te lezen in je eigen kamer waar je lekker alleen kunt zijn. De ogen gaan langzaam dicht en voordat je het weet is er weer een nieuwe dag aangebroken.

In het kort

Zonnedauw 6-8 is een twee-onder-één-kapwoning gelegen in de rustige wijk Passewaaij. In elke woning is er plaats voor maximaal acht bewoners. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De woning ligt aan een rustige straat in een groene omgeving. Er is een grote tuin die gedeeld wordt met vijf andere woningen van ’s Heeren Loo. Op de locatie wordt 24-uursbegeleiding geboden. Hierbij wordt gekeken naar jouw specifieke wensen en mogelijkheden. Een goede sfeer, gezelligheid, rust en humor spelen een grote rol op deze woning.

Woning

Elke woning heeft twee verdiepingen met een grote gemeenschappelijke keuken en woonkamer op de eerste verdieping. De benedenverdieping heeft zes slaapkamers met daarbij twee badkamers die je deelt met de andere bewoners. Op de eerste verdieping bevinden zich verder nog twee slaapkamers en een toilet. De woonkamer is voorzien van een televisie en een vaste internetaansluiting. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer van 12 m2. Ook als je in een rolstoel zit, is deze woning geschikt.

Omgeving

Gelegen in een groene, bosrijke omgeving is het heerlijk wonen in de Zonnedauw 6-8. Je woont praktisch aan het Linge-Waalpark en de mooie rivier de Waal is bijna te zien vanuit de woonkamer. Daarnaast zijn er verschillende parken in de buurt waar je gemakkelijk heen kunt fietsen. Binnen tien minuten lopen sta je midden in het centrum van de woonwijk Passewaaij waar een Albert Heijn, een dagbestedingscentrum en verschillende winkels te vinden zijn. Ook is er een mooi bos te vinden op loopafstand waar je even heerlijk tot rust kunt komen.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is uitstekend in Passewaaij. Het heeft zelfs een eigen NS-station die vanaf de Zonnedauw op loopafstand te bereiken is. Met de fiets ben je er binnen 5 minuten. Om het half uur vertrekken er treinen richting Tiel en Woerden, via Utrecht Centraal.

Voor wie?

Zonnedauw 6-8 is voor volwassenen en senioren met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Daarbij wordt er in Zonnedauw 8 extra aandacht besteed aan mensen die een vaste structuur en dagindeling nodig hebben.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op