Adres en contact
Zonnelaan 5
2201 ZW Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Buitenzwembad Willem van den Bergh
Zonnelaan 5

Behandelen

Een warme zomerse dag breekt aan. Er is geen wolkje aan de lucht te bekennen en de temperatuur loopt flink op. Een ideale dag voor een plons in het buitenzwembad dus!

In het kort

Het buitenzwembad van woonzorgpark Willem van den Bergh vind je aan Zonnelaan 5 in Noordwijk. Het zwembad is dagelijks open voor iedereen die als cliënt, medewerker, verwant of vrijwilliger aan 's Heeren Loo verbonden is. Het zwembad wordt onder andere gebruikt voor dagbesteding, oefentherapie en vrijetijdsbesteding. Als het mogelijk is, kunnen bewoners hier ook zelfstandig heen.

Het zwembad 

Het buitenzwembad is gevestigd op woonzorgpark Willem van den Bergh en bestaat uit een groot bad met een kleine glijbaan. Daarnaast is er nog een apart, ondiep bad. Het zwembad is voorzien van kleedkamers. 

Openingstijden 

Actuele openingstijden: 
Het zwembad is gesloten.

Het zwembad is open op mooie zomerse dagen in de maanden juni-juli en augustus. De openingstijden zijn van 13.00 - 17.00 uur, op alle dagen van de week. Als het weer het niet toelaat om buiten te zwemmen, of als er een andere reden is waarom het zwembad niet open kan, plaatsen we hier een bericht over op deze webpagina en op het bord bij de entree. Kijk dus altijd even op deze pagina voor u naar het zwembad vertrekt. Bij twijfel kunt u ook even bellen met 088 - 0363290. Dit nummer wordt beantwoord als het zwembad open is. 

Contact

Neem contact op