Adres en contact
Eperweg 3
8084 RB 't Harde
Contact opnemen Direct aanmelden

Zorgboerderij Westbroek in ‘t Harde
Eperweg 3

Werk of dagbesteding Wonen

Tsjak, je steekt je schepje in de grond, en schept het zand opzij. Je hebt groene vingers, dus dit werk is echt iets voor jou! Je gaat courgettes planten. Je werkt het liefst met je blote handen. Je zet een plantje in het gat en drukt de grond wat aan. Maar niet te stevig, want de grond moet wel los zijn, dan kan de plant ademen. Over ademen gesproken. Je ademt flink wat buitenlucht in. Heerlijk, je houdt van buiten werken. Je begeleidster komt een praatje maken. Na een tijdje zegt ze: “Ik vind dat je echt goed je best doet!”  Wat een fijn compliment zeg. Daar word je stil van. Je vindt het werk leuk, dus dat komt goed uit.

In het kort

Op zorgboerderij Westbroek wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking. Op het terrein van de boerderij zijn een groentetuin en schuren met dieren. Er is ook een landgoedwinkeltje.

Op de zorgboerderij ben je ook welkom voor dagbesteding en arbeidstraining . Wat jij precies gaat doen op de boerderij bepalen we samen. De werkzaamheden zijn vooral arbeidsmatig en licht industrieel. Je kunt werken op de boerderij en in het bos.

De zorgboerderij

De zorgboerderij bestaat uit een grote woonboerderij waar 7 mensen wonen en een kleine boerderij met plek voor 4 mensen. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer. Een badkamer en toilet deel je met maximaal 4 personen. In de grote boerderij zijn gemeenschappelijke ruimtes: een woonkamer, een keuken en de deel. Deze ruimtes gebruiken we om samen koffie te drinken en maaltijden te eten. De dagbesteding vindt plaats op en rond het erf van zorgboerderij Westbroek.

Prachtige locatie bij ‘t Harde

Zorgboerderij Westbroek ligt op een prachtige plek dichtbij het bos tussen Elburg en ’t Harde. De boerderij en het erf zijn eigendom van Het Geldersch Landschap. Naast het erf van de boerderij liggen de tuinen van A. Vogel. Op het erf is een landgoedwinkeltje waar we producten van A. Vogel en van de boerderij verkopen. Ook zijn er dieren die wij verzorgen. Er zijn geen winkels in de buurt. Op 2 km is een bushalte met bussen naar Harderwijk en Zwolle.

Wonen en werken met een lichte verstandelijke beperking

Op de boerderij wonen en werken mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking, tussen de 18 tot 60 jaar. En heb je daarnaast gedragsproblemen, of psychische problemen? Dan kun je ook bij ons terecht.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op