Adres en contact
Zuidbroek 93-93a-95-97-101-103
2201 GV Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid (zelfstandig) wonen in Noordwijk
Zuidbroek 93-103

Wonen

Fijn om zo dicht bij het strand van Noordwijk te wonen, ook het landgoed Nieuw Leeuwenhorst is een van je favorieten plekken om te wandelen. Vandaag gaan er ook huisgenoten mee. Na de wandeling besluiten jullie nog even gezellig wat te drinken. Thuis ga je lekker ontspannen in je eigen kamer. Het was een geslaagde middag!

In het kort

De Zuidbroek bestaat uit drie groepswoningen en twee appartementen voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De bewoners in de appartementen worden individuele begeleid. In de groepswoning is 24-uursbegeleiding en er is een slaapwacht aanwezig. Bewoners van de appartementen kunnen overdag terugvallen op de begeleiding van de groepswoningen. 

Appartementen en groepswoningen

De appartementen en de groepswoningen zijn gevestigd in een complex met 4 etages. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer met badkamer. De groepswoning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. De appartementen hebben allemaal een eigen woonkeuken. In het gebouw is een lift.

Omgeving

De woningen staan in een woonwijk in Noordwijk. Daar wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Het centrum van Noordwijk ligt op 5 minuten fietsen. In het centrum vind je onder andere supermarkten en winkels.

Het strand is slechts 10 minuten fietsen. Heerlijk in de zomermaanden, maar ook zeker voor mooie wandelingen in koudere periodes. Het bloembollencorso komt elk jaar voor de deur langs rijden. Dus je zit op de eerste rij!

Om de hoek van de woning zijn bushaltes met bussen naar onder andere Noordwijk, Den Haag en Schiphol. 

Voor wie?

De woningen zijn voor (jong)volwassenen en senioren met een lichte tot matige verstandelijke beperking. 

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op