Adres en contact
Zuidbroek 95
2201 GV Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Zuidbroek 95*
Noordwijk

In het kort

De Zuidbroek bestaat uit groepswoningen en appartementen voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De bewoners in de appartementen worden individuele begeleid. In de groepswoning is 24-uursbegeleiding. Bewoners van de appartementen kunnen overdag terugvallen op de begeleiding van de groepswoningen. De begeleiding zorgt voor structuur en stimuleert de ontwikkeling van de bewoners.

Appartementen en

De appartementen en de groepswoningen zijn gevestigd in een complex met 4 etages. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer met badkamer. De groepswoning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. De appartementen hebben allemaal een eigen woonkeuken. In het gebouw is een lift.

Omgeving

De woningen staan in een woonwijk in Noordwijk. Daar wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Het centrum van Noordwijk ligt op 5 minuten fietsen. In het centrum vind je onder andere supermarkten, winkels en cafetaria’s.

De woning ligt op loopafstand van het mooie Landgoed Offem. Daar kun je heerlijk wandelen. Daarnaast is het strand maar 10 minuten fietsen. Heerlijk in de zomermaanden, maar ook zeker voor mooie wandelingen in koudere periodes.

Om de hoek van de woning zijn bushaltes met bussen naar onder andere Noordwijk, Den Haag en Schiphol.

Voor wie?

De woningen zijn voor volwassenen en senioren met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De bewoners kunnen met begeleiding in grote mate zelfstandig wonen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op