Adres en contact
Zuidsingel 16
4454 BG Borssele
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Borssele
Zuidsingel 16

Wonen

In het kort

Zuidsingel 16 is een geschakelde woonboerderij met acht kamers. De bewoners hebben een reformatorische achtergrond en/of zijn dooplid van een reformatorische gemeente.

De woning 

Er is een gezamenlijke keuken, meerdere badkamers en een woonkamer. Er is ook een grote buitenruimte aanwezig. De dagbesteding kan worden geboden op hetzelfde terrein als de woning. In dezelfde woonboerderij is ook een tweede woning gevestigd zonder een reformatorische achtergrond. Hier wonen ook zeven cliënten. De woningen hebben hun eigen teams. Het team biedt Meerzorg aan cliënt van de geschakelde woning.

Voor wie

Deze woning is onderdeel van een geschakelde woning, ook wel ‘Hofstede Suzanna’ genoemd. Er wonen zeven bewoners met een reformatorische identiteit. De woning heeft een ouderraad. Deze ouderraad wordt betrokken bij de gang van zaken. De zeven cliënten hebben uiteenlopende ondersteuningsbehoeften en vallen in verschillende doelgroepen. Er zijn grofweg drie verschillende doelgroepen: ouder wordend met bijkomende lichamelijke problematiek, licht verstandelijk beperkt en matig verstandelijk beperkt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op