Praktische info
Zutphensestraat/Schuylenhof 129/45 c t/m z
7325 XE/VC Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Zutphensestraat 129/Schuylenhof 45
Begeleid wonen in Apeldoorn

Wonen

Vandaag ga je wandelen met de groep. Voordat je vertrekt, eet je nog wat in de gezamenlijke woonkamer. Het is mooi weer buiten, dus een paraplu is niet nodig. Jullie lopen eerst een stukje door de wijk. Daarna brengen jullie een bezoekje aan de kinderboerderij op het woonzorgpark. Zouden er al lammetjes geboren zijn?

In het kort

Schuylenhof 45 is een gesloten woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het helpen ervaren van een zo normaal mogelijk leven. Er wordt gewerkt met de behandelmethode Triple C. Overdag hebben de bewoners dagbesteding. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten met de groep gedaan.

Woning

De woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Er zijn meerdere badkamers die worden gedeeld met maximaal drie andere bewoners. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. In totaal zijn er zeven slaapkamer waarvan er één voor de slaapwacht bestemd is. Ook is er een ruime tuin. De woning is goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

De woning is gevestigd in de woonwijk het Woudhuis in Apeldoorn. Deze woonwijk ligt naast woonzorgpark Groot Schuylenburg. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alles voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Er zijn verschillende bushaltes bij de woning. Binnen vijf minuten fietsen sta je in het centrum of op het station van Apeldoorn.

Dagje uit

Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel winkeltjes, cafetaria’s en restaurants.

Voor wie?

De woning is bestemd voor mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op