Adres en contact
Zwarteweg 1
8097 PR Oosterwolde
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning ‘het Adelaarsnest’ in Oosterwolde
Zwarteweg 1

Wonen

Wat een geluk, dat jij dit plekje hebt gevonden in het groene Oosterwolde. Je hebt een fijne kamer voor jezelf, en een ruime woonkamer. Je woont in een knus dorp, waar je regelmatig koffie drinkt met de bewoners. Vaak komen mensen van de kerk jou even helpen, dan komen ze bijvoorbeeld een wandelingetje met je maken. Of ze brengen je naar de dagbesteding. Je huisgenoten zijn ook nog eens gezellig, dus jij zit hier op je plek!

In het kort

In het Adelaarsnest in Oosterwolde wonen veertien mensen. Het is oorspronkelijk een ouderinitiatief van de Hervormde kerk in Oosterwolde. Vrijwilligers van de kerk helpen hier regelmatig, bijvoorbeeld bij het brengen en halen van de bewoners of als gastouder.

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig in de woning. We zorgen ervoor dat jij de rust en gezelligheid krijgt die bij een thuis hoort.

De woning

Het Adelaarsnest bestaat uit een woning en een appartementencomplex. In de woning zijn acht slaapkamers en een logeerkamer. Er zijn twee ruime woonkamers en drie badkamers. Naast de woning staat een kleinschalig appartementencomplex.

De omgeving

Het Adelaarsnest staat middenin Oosterwolde, een hecht dorp in de kop van Gelderland. Het is een groene en weidse omgeving.

Diverse bewoners

De bewoners zijn divers: in de woning leven mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. In de appartementen wonen mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Soms hebben mensen ook andere problematiek, zoals autisme of een hechtingsstoornis.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op