Adres en contact
Zwarteweg 1
8097 PR Oosterwolde
Contact opnemen Direct aanmelden

Kleinschalig appartement in Oosterwolde
Zwarteweg 1a-b-c-d-e-f

Wonen

Het is dinsdag eind van de middag, tijd voor je dagelijkse wandeling. Mevrouw Jansen van de kerk staat al aan de deur. Je doet vlug je jas en je schoenen aan, en daar gaan jullie. Stappen door het weidse landschap, met uitzicht op de weilanden en de koeien. Jullie zien hier ook vaak kieviten en grutto’s. Je kan intens genieten van die vogelgeluiden. Na drie kwartier gaan jullie terug naar het dorp, de wind suist langs je oren. Nog even een lekkere kop koffie in het dorpshuis en dan moet je toch echt weer naar huis. Wat fijn dat je mevrouw Jansen hebt. Het was weer lekker en gezellig!

In het kort

In het Adelaarsnest in Oosterwolde wonen veertien mensen. Het is oorspronkelijk een ouderinitiatief van de Hervormde kerk in Oosterwolde. Vrijwilligers van de kerk helpen hier regelmatig, bijvoorbeeld bij het brengen en halen van de bewoners of als gastouder. 

Wanneer jij dit nodig hebt, komen we jou op afspraak thuis begeleiden. We zorgen ervoor dat jij de rust en gezelligheid krijgt die bij een thuis hoort.

Appartementencomplex

Het Adelaarsnest bestaat uit een woning en een kleinschalig appartementencomplex. Alle zes de appartementen hebben een eigen woonkamer met keuken, een slaapkamer, badkamer en toilet.

De omgeving

Het Adelaarsnest staat middenin Oosterwolde, een hecht dorp in de kop van Gelderland. Het is een groene en weidse omgeving.

Diverse bewoners

De bewoners zijn divers: in de woning leven mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. In de appartementen wonen mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Soms hebben mensen ook andere problematiek, zoals autisme of een hechtingsstoornis.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op