Vrienden maken het verschil

's Heeren Loo wil mensen met een verstandelijke beperking tot hun recht laten komen. Zorgen dat deze mensen hun leven kunnen invullen zoals zij dat zelf willen.

Cliëntfonds

Om de best mogelijke zorg en welzijn voor cliënten te kunnen (blijven) bieden, wil het Cliëntfonds projecten voor cliënten realiseren. Bijvoorbeeld snoezelruimtes, duofietsen en tovertafels. Hiervoor zijn geen reguliere financiën beschikbaar, maar deze projecten dragen wel bij aan een prettiger en gelukkiger leven.

's Heeren Loo ontvangt geld van de overheid. Dit geld is voor de dagelijkse zorg en behandeling. Zoals begeleiding, (para)medische hulp, cursussen, werk en dagbesteding. Er is steeds minder geld voor extra voorzieningen en activiteiten.

Stichting Wetenschappelijk Onderzoek

's Heeren Loo vindt het daarnaast belangrijk om in ontwikkeling te blijven. Daarom werken wij voor de kwaliteit van onze zorg nauw samen met (wetenschappelijke) onderzoekers en Universiteiten. Om deze onderzoeken te faciliteren is de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek opgericht.

Wilt u het verschil maken?

Heel graag! Met uw steun helpt u om nog betere zorg te geven en de kwaliteit van leven van mensen met een beperking te vergroten. Samen maken we meer mogelijk! U kunt cliënten op verschillende manieren ondersteunen. Deze kunt u vinden op de pagina Ik wil helpen.