Informatie voor cliënten

Ontvangt u zorg en ondersteuning uit de jeugdwet of Wmo? Dan ontvangt u waarschijnlijk dit jaar voor het eerst een uitnodiging voor een gesprek met de gemeente. U kunt in deze folder meer lezen over het gesprek. Ook vindt u in de folder handige tips om het gesprek voor te bereiden.

Alle mensen die recht hebben op zorg vanuit de Wlz, Wmo of Jeugdwet kunnen hulp krijgen van een onafhankelijk cliëntondersteuner. Hij of zij ondersteunt u of uw naaste met het vinden van een passende zorgaanbieder en kan tevens hulp- en ondersteuning bieden bij de totstandkoming en evaluatie van uw zorgplan en de uitvoering van zorg.

Heeft u een ondersteuningsvraag op het gebied van de Wmo of Jeugdwet? Vraag dan bij uw gemeente of het wijkteam in uw buurt waar u de cliëntondersteuning in uw gemeente kunt vinden. Meer informatie.

Heeft u een ondersteuningsvraag op het gebied van de Wlz? Dan kunt u terecht bij uw zorgkantoor of contact opnemen met de onafhankelijke cliëntondersteuners bij u in de buurt van MEE of Adviespunt ZorgbelangMeer informatie.

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten
CONTACTFORMULIER