JIP

JIP

Kun je kinderen, jongeren en volwassenen veilig laten internetten? Bijvoorbeeld als er wat extra begeleiding gewenst is? En op een beschermde manier ervaring opdoen met social media? Bij 's Heeren Loo kan dat. Speciaal voor dat doel ontwikkelden we Jouw Internet Portaal: JIP!

Wie is JIP?

Even voorstellen: JIP is een portaal waar je in een beveiligde omgeving kennismaakt met internet en social media. Een begeleider en/of een familielid kan op de achtergrond meehelpen waar nodig. Bij 's Heeren Loo gaan we uit van de kansen en mogelijkheden die internet en social media bieden in het leven van mensen, zonder daarbij weg te kijken van de risico's en dilemma's. Daar vinden we oplossingen voor en maken we samen afspraken over.

Met JIP kun je bijvoorbeeld filmpjes op YouTube bekijken die vooraf zijn uitgezocht door iemand anders. Wil iemand bijvoorbeeld voetbalfilmpjes en filmpjes met dolfijnen? Dan kan dat. Ook foto's kunnen gedeeld worden en online spelletjes, radio en websites zijn op maat beschikbaar. Hierbij staan de veiligheid en de vrijheid van de gebruiker voorop.
 

Bekijk hier een impressie van JIP tijdens de lancering in het Rijksmuseum!

Meer weten over JIP? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel 0800 - 355 55 55.

Sociale Slimmeriken

Om te leren omgaan met social media ontwikkelde 's Heeren Loo ook het kaartspel 'Sociale Slimmeriken' dat je samen aan tafel kunt spelen. Het spel is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen en helpt het gesprek over social media aan te gaan. Lees hier meer!
 

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten
CONTACTFORMULIER