Woon-werkcarrière

Heb je een verstandelijke beperking of een familielid met een beperking en zoek je voor korte of lange(re) tijd een steuntje in de rug, op school, op het werk of thuis? Hoe vind je dan de ondersteuning die bij jou of je familielid past?

Ketens van mogelijkheden

Om je bij deze zoektocht te begeleiden, hebben wij de ‘woonwerkcarrière' ontworpen. Dit is een handig hulpmiddel waarin al onze ondersteuningsmogelijkheden, woon- en werkplekken in één samenhangende keten op een rij staan. Er is één keten op het gebied van wonen en één keten op het gebied van school, dagbesteding of werk.
Heb je (nog) veel hulp en begeleiding nodig? Dan vind je links in de keten de ondersteuningsmogelijkheden die hier bij passen. Ben je al zelfstandiger of wil je dit graag worden? Meer naar rechts in de keten vind je de woon- en werkplekken waar je zelf (steeds) zelfstandiger woont, werkt of dit leert.

Klik op de afbeelding voor een uitvergroting

Eigen regie, perspectief en ontwikkeling

Aan de hand van de woonwerkcarrière kunnen jij en je familie samen met een zorgconsulent of persoonlijk begeleider zien welke ondersteuning aansluit bij jouw mogelijkheden, wensen en levensfase. We hebben een zoekmachine waarin alles te vinden is.

Zo kies jij, al dan niet met ondersteuning, zelf je levenspad, op maat en stap voor stap. Perspectief, eigen regie en ontwikkeling vinden wij belangrijke uitgangspunten.


      
 

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER