660 boosterprikken gezet in drie dagen op Het Westerhonk

Dinsdag 21 december was voorlopig de laatste dag dat we onze medewerkers de gelegenheid gaven om een boosterprik te krijgen op Het Westerhonk. Omroep West radio deed hiervan live verslag in hun ochtenduitzending. Regiodirecteur Colette van Driel vertelde over onze inzet als goed werkgever om diegenen die er toestemming voor geven, direct te willen helpen aan hun derde vaccinatie. Colette: “Ook bij ons staat ieders keuze vrij, maar als je wil is dit het juiste moment. Zodat jezelf beter beschermd bent tegen Covid maar ook de cliënten waar zij dagelijks dichtbij staan en hun dierbaren thuis.”

Velen pakten deze kans met beiden handen aan. Er zijn in totaal 660 prikken gezet. De organisatie was in goede handen van managers Heleen en Loes en vele verpleegkundigen en medewerksters van het medische team. Dat deden zij met plezier en kregen er veel positiviteit voor terug. “Wat ben ik blij”, “Voor de prik via de GGD ben ik nog te jong”, “Lekker zo snel en dichtbij”, “Topactie”, waren zo maar wat reacties.

Ook alle cliënten die bij ons wonen of nog thuis wonen met toestemming, kregen hun vaccinatie al eerder. “Wat fijn dat we dit zo voor de feestdagen met elkaar hebben kunnen organiseren. Een groot compliment!”, zegt Colette trots.

Gerelateerde items

Terug naar boven