Ageeth Ouwehand vandaag begonnen bij 's Heeren Loo

Onze nieuwe bestuurder Ageeth Ouwehand (56) begint vandaag aan haar eerste werkdag. Een mooie reden om zich in dit vlogje voor te stellen aan alle medewerkers, cliënten en verwanten van 's Heeren Loo. Ageeth doet haar verhaal vanaf woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk. En wat blijkt? Ageeth is eigenlijk al een 'oude' bekende van ons. Binnen 's Heeren Loo neemt Ageeth de aansturing van enkele regio’s op zich. Daarnaast richt ze zich op de portefeuilles zorg, kwaliteit en veiligheid.

Ageeth Ouwehand kan bogen op een lange carrière in de zorg. Ze begon haar werkzame leven in de psychiatrische verpleegkunde. Zo was zij verpleegkundig hoofd en vervolgens Lid Bestuur divisie 1 (Manager Zorg) bij het LUMC. In 2008 werd zij directeur bij Middin en trad in 2013 toe als lid van de Raad van Bestuur van de Argos Zorggroep. Sinds 2016 is ze voorzitter van de Raad van Bestuur van Beweging 3.0. Ageeth Ouwehand vervult tevens bestuurlijke activiteiten voor een groot aantal organisaties die direct of indirect verbonden zijn met de zorg. Daarnaast is ze zowel passief als actief geïnteresseerd in sport.

Herverdeling portefeuilles

Met de komst van Ageeth Ouwehand bestaat de Raad van Bestuur van ’s Heeren Loo tijdelijk uit vier mensen. Naast Ageeth Ouwehand zijn dat voorzitter Jan Fidder, Kees Erends en Ernst Klunder (financiën). Op termijn neemt Kees Erends afscheid van ’s Heeren Loo en wordt de verdeling van de portefeuilles binnen de Raad van Bestuur opnieuw vastgesteld.

Ageeth Ouwehand ziet haar benoeming als een prachtige kans om haar lange en brede ervaring te gaan inzetten voor het realiseren van de strategische doelen van marktleider ’s Heeren Loo. En daarmee een goed leven te helpen bieden aan de meer dan veertienduizend cliënten.

Gerelateerde items

Terug naar boven