Al drie jaar werken Cindy en Trung bij het Jongerenhonk voor kwekerij 't Woudt

Cindy (21) en Trung (20) wonen thuis en komen dagelijks naar hun werk bij dagbesteding het Jongerenhonk op Het Westerhonk. Cindy werkt hier nu ongeveer 4 jaar en Trung 3 jaar, altijd met veel plezier en een goede zin. Daar voeren zij samen met hun werkgenootjes met veel passie en precisie allerlei zinvolle klussen uit. Vooral voor opdrachtgevers uit de buurt, zoals Kwekerij 't Woudt in Schipluiden. 

Zij vertellen daarover in een bericht het volgende: "Nu alweer het derde jaar op rij gaan onze gebruikte hogedraadhaken naar dagbesteding Het Jongerenhonk op woonzorgpark in Monster. Dit is voor jongeren in de leeftijd tussen de 17 en 25 jaar met een verstandelijke beperking, autisme, of moeilijk verstaanbaar gedrag. Hier worden de haken schoongemaakt en zijn ze klaar om weer opnieuw te gebruiken in de kas!"

Gaaf hè. Voor Cindy, Trung en hun maatjes is het ook leuk als er nieuwe variatie is. Wat echt bij hen past, zijn klussen zonder tijdsdruk. Je kunt naast het loshalen en schoonmaken van de haken uit het warenhuis van 't Woudt, denken aan sorteerwerk, brieven en folders in enveloppen doen, stickeren enzovoort. Heeft jouw bedrijf ook mooi werk voor hen in gedachte? Ze doen het graag. Laat het weten, zodat jullie samen de mogelijkheden kunnen bekijken. Ze zien uit naar je mailtje naar jongerenhonk@sheerenloo.nl. Tot dan!