Banenmarkt & rondje op Het Westerhonk

Vorig jaar werd het team van Restaurant Samen uitgeroepen tot Zorgtoppers tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Elke dag weer dragen zij en vele anderen met veel enthousiasme bij aan een goed leven voor cliënten en mooi werk voor medewerkers. Dit jaar geeft Het Westerhonk weer een kijkje in de keuken. Wil jij alle zorgtoppers ontmoeten en rondkijken op het woonzorgpark in Monster? Wil jij ook werk dat er écht toe doet en aansluit bij jouw zorgopleiding? Wil jij iemand met een verstandelijke beperking helpen bij zijn of haar dagelijkse ontwikkeling? Wil jij je verder ontwikkelen in de zorg, bij verschillende groepen. Dan zoeken we jou!

Ga tijdens de banenmarkt in gesprek. Collega’s vertellen je alles over de vacatures, stageplekken, vrijwilligersklussen en opleidingen. Maak direct een afspraak voor een meeloopdag. Mogelijk kun je al snel aan de slag. Om alvast wat sfeer te proeven kun je een rondje maken langs woningen, dagbestedingen en recreatiemogelijkheden. En cliënten laten je weten wat zij belangrijk en leuk vinden.

Iedereen is welkom op vrijdag 15 maart tussen 15.00 en 19.00 uur bij Samen op Het Westerhonk aan Vijverweg 11 in Monster.

Vragen over werken: bel recruiter Amy van den Berg: 08803 - 70513. Vragen over wonen bij 's Heeren Loo in Monster, bel klantcontact 08803 – 64030. Info: www.hetwesterhonk.nl

Gerelateerde items

Terug naar boven