Banenmarkt op Het Westerhonk tijdens Ontdekdezorg Week

Het mooie werk voor mensen met een beperking zelf ervaren? Vrijdag 18 maart, tijdens de OntdekdeZorg Week organiseert ’s Heeren Loo Het Westerhonk een banen– en vrijwilligersmarkt op het woonzorgpark in Monster. Er is een grote behoefte aan goede kandidaten met hart voor de zorg die geïnteresseerd zijn in werk dat er echt toe doet.

Wil jij ook werk dat er écht toe doet en aansluit bij jouw zorgopleiding? Wil jij iemand met een verstandelijke beperking helpen bij zijn of haar dagelijkse ontwikkeling? Of wil jij je verder ontwikkelen in de zorg, bij verschillende groepen. Dan zoeken we jou! Of ken je iemand die meer wil weten over werken bij 's Heeren Loo? Lees dan snel verder.

Ga dan tijdens de Ontdekdezorg week langs bij onze banenmarkt. Onze recruiters vertellen je alles over de vacatures, stageplekken, vrijwilligersklussen en opleidingen. Maak direct een afspraak voor een meeloopdag. Mogelijk kun je al snel aan de slag. Iedereen is van harte welkom op vrijdag 18 maart tussen 09.00 en 11.00 uur bij Samen op Het Westerhonk aan Vijverweg 11 in Monster. Aanmelden kan via https://www.sheerenloo.nl/werken-bij/evenementen/inloopochtend-in-monster-3588

Op een andere locatie met ons in gesprek?

Wij zijn tijdens de OntdekdeZorg week ook aanwezig op regionale events:
Maandag 14 maart: Llokaal in Leiden van 14.00 tot 18.30 uur
Donderdag 17 maart : CIV/ROC Mondriaan in Den Haag van 14.00 tot 18.30 uur
Tijdens deze dagen maak je nader kennis met de recruiters en ’s Heeren Loo Het Westerhonk. Wellicht jouw toekomstige werkgever!

Vragen over werken? Bel recruiter Amy van den Berg: 06 12 40 01 98. Vragen over wonen bij 's Heeren Loo in Monster? Bel klantcontact 08803 – 64030. Info: www.hetwesterhonk.nl

Gerelateerde items

Terug naar boven