Bankje van zwarte plastic verpakkingen voor Het Westerhonk

Matisse, Saskia en Judith werken bij restaurant Samen op 's Heeren Loo Het Westerhonk en zij hadden de eer om als eerste plaats te nemen op een bankje gemaakt van zwarte plastic verpakkingen. En die zat prima, dus hij was goedgekeurd.

“Huh...”, zul je denken van verpakkingen gemaakt? Dat klopt. Het bedrijf Best Fresh in Poeldijk heeft namelijk begin 2021 besloten om geen zwarte plastic verpakkingen voor hun groenten en fruit meer uit te leveren. Na het maken van deze keuze heeft hun voorraad een tweede leven gekregen. Farmhouse International B.V. had het geweldige idee om van hun overtollige plastic een bank te maken. Nog een veel gaver idee was dat zij namens de Best Fresh Foundation ons de bank hebben geschonken. Wij zijn een van de goede doelen van hun foundation; wat een geluk is dat voor ons. Een van onze beloftes is een duurzaam gezonde organisatie te zijn. Dit is dus een goede match!

Zeker weten dat veel cliënten met hun familieleden, verwanten, vrijwilligers of begeleiders even een break op het bankje nemen. Uitrusten tijdens een wandeling en in een pauze bij de dagbesteding. Of gewoon om zittend bij te kletsen over de dag en hun belevenissen bij 's Heeren Loo met wie dat maar wil. En niet te vergeten voor onze bezoekers of buurtbewoners op ons prachtige woonzorgpark, die rondlopen of fietsen richting het strand. Zo'n bankje komt ons dus allemaal erg goed van pas. 

Gerelateerde items

Terug naar boven